Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

МСМ / Метилсулфонилметан 1000 mg х 200 капс.

Цена: 64.86 лв.
Kоличество:
NATURES WAY

МСМ / Метилсулфонилметан 1000 mg х 200 капс. информация

За нормалното функциониране на ставите, костите и мускулите:

Ставни болки, зачервяване и подуване, скованост, трудност и дискомфорт при движение… Тези симптоми са често срещан показател за износване на ставния хрущял – процес, при който се уврежда цялата става. Тазобедрените и коленните стави, ставите на стъпалата и други по-натоварени стави, са най-засегнати от тези негативни процеси.

 

Чупливите кости в резултат от прогресивното намаляване на костната маса, са друг често срещан проблем на опорно-двигателния апарат. Ако не се предприемат мерки навреме, в повечето случаи се стига до почти постоянни болки в гърба и кръста, фрактури на костите, изкривяване и смаляване на стойката.

 

Съществуват редица рискови фактори, които увеличават риска от развитие на горепосочените състояния. Те включват липса на важни хранителни вещества, уседнал начин на живот без достатъчно движение, менопауза, тютюнопушене, наследственост, напредване на възрастта и др.

 

МСМ / Метилсулфонилметан подпомага образуването на колаген, кератин и еластин – все компоненти, важни за нормалното състояние и гъвкавостта на костите, ставите, мускулите, сухожилията и др. Тъй като подпомага синтеза на колаген – ключов за кожата белтък, МСМ / Метилсулфонилметан повлиява благоприятно и състоянието на кожата.

 

МСМ / Метилсулфонилметан допринася за по-голямата подвижност на ставите и оказва укрепващ ефект върху ставния хрущял и ставните връзки, мускулите и сухожилията.

 

Приемът на МСМ / Метилсулфонилметан спомага за намаляване на възпалението и мускулните спазми, и облекчаване на болката и дискомфорта при движение.

 

МСМ / Метилсулфонилметан има положителен ефект при хора, които се занимават с интензивна физическа дейност и спортисти, тъй като подпомага възстановяването при травми на мускулите, ставите и сухожилията. Намалява мускулните крампи.

Състав

Съдържание:


в 1 капс. дн. доза
МСМ (метилсулфонилметан като OptiMSM






1 g

4 g

Употреба

По 1 капсула до 4 пъти дневно с храна и вода.

Забележки:

При приемане на кръво-разреждащи медикаменти, консултирайте се с вашия лекар преди приемане на МСМ. Да не се използва кат о заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

МСМ / Метилсулфонилметан 1000 mg х 200 капс. - подобни продукти

АЛАЙВ ЖЕЛИРАНИ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА

АЛАЙВ ЖЕЛИРАНИ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА

Витамини и минерали

NATURES WAY

43.65 лв.

КУРКУМА 500 mg

КУРКУМА 500 mg

Витамини и минерали

NATURES WAY

28.24 лв.