Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Хром 200 mcg х 60 капс.

Цена: 16.81 лв.
Kоличество:
NATURES WAY

Хром 200 mcg х 60 капс. информация

При нестабилни нива на глюкозата, повишен апетит и наднормено тегло.

 

Вие сте диабетик или сте в преддиабетно състояние? Постоянно ви се хапват сладки и тестени храни? Имате повишено тегло и затлъстяване в коремната област? Трудно се концентрирате и често ви липсва енергия и тонус? Вероятността да страдате от дефицит на хром е много голяма!

Хромът има жизнено важно значение за баланса на кръвната захар. Играе ключова роля за пренасянето на глюкозата към клетките, за да може тя да бъде използвана за енергия и да подпомогне превръщане на мазнините, въглехидратите и протеините в енергия.

 

Хром 200 mcg допринася за контрола върху нивата на кръвната глюкоза и спомага за намаляване на апетита, особено що се отнася до сладките и тестени изделия. Насърчава увеличаването на чистата мускулна маса и намаляването на телесните мазнини. Подпомага поддържане на добър жизнен тонус и нормални нива на енергия.

 

Хром 200 mcg може да бъде от полза и за хората със сърдечно-съдови проблеми. Спомага за увеличаване количеството на циркулиращите в кръвта липопротеини с висока плътност (HDL или „добър” холестерол). Благоприятства метаболизма на мазнините и спомага за намаляване нивата на триглицеридите в кръвта. Може да има полезно действие върху нивата на кръвното налягане.

 

Хром 200 mcg спомага за регулиране нивата на стресовия хормон кортизол и въздейства благоприятно върху синтеза на имуноглобулините. Всичко това е от полза за функционирането на имунната система и адаптацията към стресова стресова среда от различен тип.

Състав

Съдържание:


в 1 капс. дн. доза
Хром (като хром пиколинат) 200 mcg 200 mcg


 

Други съставки: целулоза, желатин (капсула), магнезиев стеарат.

Не съдържа: изкуствени оцветители, аромати, консерванти, царевица, млечни продукти, сол, захар, соя, пшеница, мая.

Употреба

По 1 капсула дневно с храна.

Забележки: при бременност, кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза!

Хром 200 mcg х 60 капс. - подобни продукти

АЛАЙВ ЖЕЛИРАНИ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА

АЛАЙВ ЖЕЛИРАНИ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА

Витамини и минерали

NATURES WAY

43.65 лв.

КУРКУМА 500 mg

КУРКУМА 500 mg

Витамини и минерали

NATURES WAY

28.24 лв.