Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Кокосово масло 474 ml

Цена: 56.38 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
NATURES WAY

Кокосово масло 474 ml информация

При наднормено тегло и затлъстяване, особено в коремната област:

 

Омръзна ли ви битката с излишните килограми? Омръзна ли ви непрекъснато да се подлагате на мъчителни диети с краткотраен ефект? Не можете да се справите с паласките и коремните мазнини? Искате да имате по-добре оформена талия? Не се мъчете повече, а се възползвайте от предимствата на природните продукти, които доказано помагат в битката срещу натрупаните в тялото излишни мазнини!

 

Кокосово масло на Nature’s Way е много добър източник на дълговерижни мастни киселини, които не се превръщат в допълнителни мастни натрупвания, а се използват от организма като енергия. Допринася за ускоряването на метаболизма и контрола върху кръвната захар.

 

Кокосово масло допринася мазнините в тялото да се използват като енергия, което води до редукция на излишните килограми в дългосрочен план. Друго негово предимство е, че спомага за потискането на апетита и

 

Благодарение на начина, по който дълговерижните мастни киселини в състава му се метаболизират в организма, кокосовото масло спомага и за потискането на апетита. Има благоприятен ефект върху стомашно-чревния тракт и процесите на храносмилане. В съчетание с подходящ хранителен режим, Кокосово масло спомага за значителна положителна промяна по отношение на излишното тегло.

 

 

 

За поддържане на устната хигиена:

 

Лош дъх, налепи по зъбите, обложен език, проблеми с венците… Въпреки грижата, която полагате за устната кухина, от дълго време забелязвате тези симптоми, без да можете да си обясните появата им. Твърде вероятно е те да се дължат на бактерии, чиито растеж е провокиран от прекомерната консумация на продукти със съдържание на захар и мая, алкохол, и др. Някои от тях се натрупват, образувайки слой върху повърхността на зъбите, други – върху езика. Те играят ключова роля в натрупването на зъбна плака, кариес, лош дъх и др.

 

Съставът на Кокосово масло включва вещества с противовъзпалителни свойства, които по естествен начин допринасят за поддържане хигиената на устата и предпазват венците от различни неблагоприятни фактори. Той е силен дезинфектант, който ефикасно почиства зъбите и езика, и допринася за намаляването на бактериите в устната кухина. Има леки избелващи свойства.

 

1 ч.л. чисто кокосово масло е достатъчна, за да почистите с помощта на четка. Същото количество можете да използвате и за жабурене. Маслото се разтопява в устната кухина за кратко време. Така разтопената смес дръжте в устата си не по-малко от 15 минути! Изплюйте! НЕ гълтайте маслото, тъй като в него ще се сдържат значителна част от бактериите, населявали устната кухина!

 

 

Някои използват кокосовото масло и за…:

-Готвене: кокосовото масло запазва полезните си свойства и при по-високи температури. Известно е, че то остава полезно дори при готвене на темпаратури до около 200С!

 

-Поддържане на красиви и хидратирани коса и кожа: природно козметично средство за разкрасяване. Попива бързо в кожата, „заключва” влагата в кожата, хидратирайки я в дълбочина. Притежава фотозащитни свойства.

Може да се добавя към различни домашни маски за коса или да се прилага самостоятелно в корените или по цялата дължина. След като престои и проникне, е необходимо косата да се измие добре с шампоан. Може да се използва при стрии.

Състав

Съдържание:


в 1 суп. лъжица-14 g дн. доза
Чисто партеногенично масло от кокосов орех. Нерафинирано.
Не съдържа генно модифицирани организми и хексан.
MCT мастни к-ни 9 g 36 g
Лаурилова к-на 7 g 28 g
Каприлова к-на 1 g 4 g
Капринова к-на 994 mg 3976 mg
Мононенаситени мазнини < 1 g < 4 g
Полиненаситени мазнини < 0,5 g < 2 g
Наситени мазнини 13 g 52 g
Общо мазнини 14 g 56 g
Калории в мазнините 130 520
Калории

Употреба

Като добавка - по 1-4 супени лъжици дневно. Като овлажняващ лосион за кожата - поставете бурканчето в топла вода за да се втечни, след което с масажни движения втрийте в кожата. За косата - като балсам, поставете бурканчето в топла вода за да се втечни и втрийте 1-2 супени лъжици в косата 1-2 часа преди да я измиете.

Забележки:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.