Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Иглика масло 1300 mg

Цена: 42.47 лв.
Kоличество:
NATURES WAY

Иглика масло 1300 mg информация

100% натурално, студено пресовано, нерафинирано и нефилтрирано масло от вечерна иглика. Благоприятства женското здраве! Произведено от ръчно събрани и ръчно почистени семена, тествани за чистота и ефективност. Източник на 10% гама-линоленова киселина (GLA). Не съдържа ГМО, хексан и транс мазнини.

 

-В подкрепа на сърдечно-съдовата система. Има холестеролопонижаващо действие и допринася за поддържане нормалните нива на кръвното налягане.

 

-При ПМС, менопауза и хормонален дисбаланс. Облекчава симптомите при хормонален дисбаланс, менопауза и ПМС. Гама-линоленовата (ГЛК / GLA) и линолеичната/линолова киселина (ЛК/LA), съдържащи се в маслото от иглика противодействат при болезненост на гърдите, подуване на корема, задържане на вода, акне, депресия, раздразнителност, лошо настроение, горещи вълни и др.

 

Има данни, че маслото от вечерна иглика е полезно и при поликистозен овариален синдром (поликистозни яйчници) – сериозно разстройство на ендокринната при жени в репродуктивна възраст. Есенциалните мастни киселини в маслото от вечерна иглика създават здравословна за зачеването среда, балансират хормоналното производство, подобряване на метаболитните функции.

 

-При екзема и суха кожа. Насърчава задържането на влага в кожата, при възпаление я успокоява и допринася за намаляване на зачервяванията и сърбежа. Спомага за поддържане еластичността и гладкостта й.

-Ползи за очите. Облекчава сухотата в очите, свързана с използването на контактни лещи, ежедневна работа на компютър и др.

Състав

Съдържание:


в 1 капс. дн. доза
Масло от семена на иглика
в което се съдържат:
1,3 g 3,9 g
Омега-6 мастни к-ни като: 1 g 3 g
Линолова к-на 960 mg 2 880 mg
Гама линоленова к-на 130 mg 390 mg
Омега-9 мастни к-ни
(като олеинова к-на)
65 mg 195 mg
Общо мазнини 1,5 g 4,5 g
Калории в мазнините 10 30
Енергийна стойност 15 Cal 45 Cal


 

Други съставки: желатин (софтгел капсула), глицерин, дестилирана вода.

Студено пресовано, нерафинирано. Не съдържа: химически разтворители, нишесте, изкуствени оцветители, аромати и консерванти.

60 софтгел капсули

Употреба

По 1 капсула от 2 до 3 пъти дневно.

Забележка: При бременност или  кърмене се консултирайте с лекарДа не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Иглика масло 1300 mg - подобни продукти

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

32.23 лв.