Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Мулти ензим full spectrum 450 mg

Цена: 46.49 лв.
Kоличество:
natural factors

Мулти ензим full spectrum 450 mg информация

Подутият корем, газовете и ужасното чувство на тежест ви измъчват след всяко хранене? Често сте „запечени” или страдате от разстройство и стомашни киселини? Дефицитът на храносмилателни ензими може да е в основата на всичко това!

Недостигът на храносмилателни ензими е в основата на редица стомашно-чревни разстройства. Ензимният дефицит предизвиква болезнени стомашни болки, метеоризъм, синдром на раздразненото черво (IBS), диария или запек и др. Тялото компенсира недостига на ензими със засилено производство на стомашна киселина, което пък води до подуване, метеоризъм, киселинен рефлукс (стомашни киселини) и др. Само допълнителният прием на храносмилателни ензими слага край на тези досадни проблеми! Но повечето ензимни формули, предлагани на пазара съдържат едва 3-4 ензима, което е крайно недостатъчно, за да се постигне желания ефект.

За смилането на различните видове храни, като протеини, мазнини, фибри и въглехидрати, са необходими различни видове ензими.

 

Мулти ензим full spectrum осигурява мощна смес от 12 храносмилателни ензима, иззети от вегетариански източници, които действат едновременно в стомаха и червата, и подобряват целия процес на храносмилане. Богатата бленда от растителни ензими в продукта прави възможно смилането на всевъзможни видове храни, включително фибри, мазнини, захари, въглехидрати, минерали, лактоза от мляко и млечни продукти, протеини и др.

Мулти ензим full spectrum прави възможно разграждането на всяка комбинация от храни и напитки, и допринася за премахване на симптомите на подуване, усещане за тежест, често отделяне на газове, киселини, запек, диария и др. Допринася за правилното усвояване на храната, така че тялото да получава ценни хранителни вещества и достатъчно енергия.

Мулти ензим full spectrum ви помага да се чувствате леки и енергични дори след най-тежките комбинации от различни храни и алкохол. Насърчава растежа на полезни бактерии в червата и стимулира детоксикацията и прочистването на дебелото черво.

Състав

Съставки:


(в 1 капс.)             дн. доза
Алфа-амилаза

/Aspergillus flavus var. oryzae/
126 mg 252 mg
Гъбични протеазни

/Aspergillus flavus var. oryzae/
110 mg 220 mg
Бромелаин

/Ananas comosus var.comosus/
100 mg 200 mg
Папаин

/Carica papaya/
25 mg 50 mg
Липаза (триглицерол липаза)

/Aspergillus niger/
50 mg 100 mg
Целулаза

/Trichoderma reesei/
 36 mg 72 mg
 Малтаза (малц диастаза)

/Asperigillus flavus var.oryzae/
 20 mg  40 mg
 Хемицелулоза

/Trichoderma reesei/
 20 mg  40 mg
Лактаза (бета-галактозидаза)

/Aspergillus flavus var.oryzae/
 11 mg  22 mg
Гъбични протеазни

/Aspergillus niger/
11 mg 22 mg
Бактериална протеаза

 /Bacillus subtilis/
 10 mg  20 mg
Сукраза (бета-фруктофуранозидаза)/Saccharomyces cerevisiae/  4 mg  8 mg
 Пептизим SP™

/Serratia marcescens/
 2 mg  4 mg


 

Други съставки: вегетарианска капсула (въглехидратна гумa [целулоза], пречистена вода), малтодекстрин.

Не съдържа: изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, захар, пшеница, глутен, мая, соя, яйца, рибни, черупчести и морски продукти, сол, ядки или ГМО.

Хранителна добавка, 60 V капсули

Употреба

По 1- 2 капсули дневно.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Мулти ензим full spectrum 450 mg - подобни продукти

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

Билкови продукти

natural factors

16.85 лв.

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

Билкови продукти

natural factors

49.92 лв.