Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Дива тихоокеанска сьомга масло 1000 mg х 180 софтгел капсули

Цена: 36.35 лв.
Kоличество:
natural factors

Дива тихоокеанска сьомга масло 1000 mg х 180 софтгел капсули информация

При сърдечносъдови проблеми:

Ускорен сърдечен пулс, болки в гърдите, задух, отоци, главоболие, виене на свят – това са само малка част от симптомите, характерни при нарушено функциониране на сърдечно-съдовата система. За щастие, има съществуват проверени и доказани във времето естествени средства, които могат да бъдат от огромна полза здравето на сърцето!

Дива тихоокеанска сьомга регулира дейността на сърдечносъдовата система и допринася за нормалната концентрация на холестерола в кръвта. Благоприятства състоянието при високо кръвно налягане и допринася за нормалния сърдечен ритъм.

 

При костно-ставни проблеми:

Изкривена стойка, деформиране на костите – особено на ръцете и краката, дискомфорт при движение, болки в ставите… За хората с подобни симптоми ежедневието може да бъде доста напрегнато. Но за да не се усложни допълнително състоянието им, е важно да се предприемат мерки, които да намалят риска от това.

Дива тихоокеанска сьомга облекчава хроничните болки и допринася за намаляване на възпалителните процеси в костите и ставите. Потиска усещането за скованост, потушава болката, противодейства на подуването.

 

При интензивна умствена дейност и тежки емоционални периоди:

Когато напрежението на работното място и в личния живот продължи твърде дълго, психическата устойчивост може буквално да се срине. Вие се чувствате отпаднали и уморени, без капка енергия, прекалено разсеяни сте, често сте депресирани, освен сила, нямате и желание да се справяте с ежедневните ангажименти.

Дива тихоокеанска сьомга въстановява психо-емоционалния баланс и намалява усещането за напрежение. Отразява се благоприятно върху работоспособността, подобрява концентрацията, грижи се за нормалната мозъчна функция. Допринася за нормалното функциониране на зрението, увеличава жизнеността и енергията. Подобрява настроението и редуцира депресивните състояния.

При възрастово обусловени нарушения на паметта:

Постепенното настъпващите нарушения на паметта, емоциите, вниманието и др., са често срещано явление с напредването на възрастта. За щастие съществуват природни хранителни вещества, чиито благотворен ефект при подобни състояния е проверен и доказан във времето.

Дива тихоокеанска сьомга допринася за поддържане на нормалните мозъчни функции и нормалното състояние на паметта. Подкрепя дейността на централната нервна система.

Състав

Съдържание:


в 1 капсула дн.доза
Масло от дива тихоокеанска сьомга 1000 mg 5000 mg
Ейкозапентаенова киселина (EPA) 80 mg 400 mg
Докозахексаенова киселина (DHA) 70 mg 350 mg


 

Други съставки: Софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода).

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители или подсладители; царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница или мая.

Употреба

По 4 капсули на ден, а за понижаване на нивото на триглицеридите - по 5 капсули на ден, за предпочитане с храна.

Забележки:

Препоръчва се за бременни и кърмещи. Продуктът е подходящ за деца с намалена на 1/2 дозировка за възрастни. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

 

Дива тихоокеанска сьомга масло 1000 mg х 180 софтгел капсули - подобни продукти

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

Билкови продукти

natural factors

16.85 лв.

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

Билкови продукти

natural factors

49.92 лв.