Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Витамин Е натурален 268 mg/400IU (токофероли микс)

Цена: 22.35 лв.
Kоличество:
natural factors

Витамин Е натурален 268 mg/400IU (токофероли микс) информация

Мощен антиоксидант, регенериращ редица органи и системи в тялото. Полезен за кожата и косата.

Витамин Е е един от основните витамини, с ключова роля за нормалното функциониране на човешкото тяло. Недостигът му води до нарушения в дейността на сърдечно-съдовата и нервната системи, влошаване на зрението, репродуктивни проблеми при мъжете, ускорено стареене на кожата, косата и ноктите и др.

 

Симптоми на дефицит на витамин Е. Дегенеративни изменения на ретината и замъглено виждане, невромускулни негативни изменения и мускулна слабост, хемолитична анемия, вегетативни нарушения, кожни проблеми (дерматози, псориазис и др.), влошаване качеството на сперматозоидите, негативни промени в женската полова система и др.

 

Витамин Е е изключителен антиоксидант, а недостигът му в продължение на дълъг период от време, намалява устойчивостта на организма спрямо оксидативния стрес. В резултат, общото здравословно състояние се влошава, а процесите на стареене се ускоряват.

 

Витамин Е натурален (токофероли микс) има отлично антиоксидантно действие, допринасящо за защитата на тялото от свободните радикали, които разрушават имунната система, насърчават развитието на дегенеративни заболявания и ускоряват процесите на стареене. Защитава клетъчните мембрани от негативното влияние на оксидативния стрес.

 

Витамин Е натурален (токофероли микс) намалява риска от окисление на липидите и влошаване състоянието на коронарните артерии. Съдейства за предотвратяване окислението на LDL ( „лошия“) холестерол. Окисленият LDL холестерол допринася за развитието на атеросклероза, която инхибира нормалното движение на кислород кръв към тъканите.

 

Витамин Е натурален (токофероли микс)  поддържа нервните и мускулните функции, и осигурява стабилна имунна защита. Допринася за защитата на зрението при неблагоприятни условия, повишаващи риска от катаракта и макулна дегенерация; може да се приема като допълващо основната терапия средство при вече настъпили зрителни увреждания.

 

Приемът на Витамин Е натурален (токофероли микс)  се отразява благоприятно на кожата и косата. Спомага за поддържане нормалното състояние на кожата, особено при наличие на ускоряващи стареенето й фактори като замърсена околна среда, тютюнопушене, излагане на UV лъчи, недостатъчен прием на течности и др. Укрепва косъма. Локалното приложение на Витамин Е натурален (токофероли микс)  върху кожата подпомага премахването на белезите след нараняване и изгаряне.

Състав

Съставки:


      (в 1 капс.)         дн. доза
 

Витамин Е (d-алфа токоферил)

с миксирани токофероли: бета, делта и гама
   268 mg ATE   268 mg ATE

 

 


Други съставки: софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода), соево масло

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители и подсладители, царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница или мая.

Употреба

По 1 софтгел капсула дневно.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Витамин Е натурален 268 mg/400IU (токофероли микс) - подобни продукти

ОМЕГА ФАКТОР СУПЕР КОНЦЕНТРАТ

ОМЕГА ФАКТОР СУПЕР КОНЦЕНТРАТ

Витамини и минерали

natural factors

24.96 лв.

Витамин В12 1000 mcg 60 таблетки

Витамин В12 1000 mcg 60 таблетки

Витамини и минерали

natural factors

12.80 лв.

Витамин В12 1000 mcg 90 таблетки

Витамин В12 1000 mcg 90 таблетки

Витамини и минерали

natural factors

15.47 лв.