Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Вечерна Иглика масло 500 mg х 90 софтгел капсули

Цена: 25.20 лв.
Kоличество:
natural factors

Вечерна Иглика масло 500 mg х 90 софтгел капсули информация

При хормонални нарушения, ПМС и кожни проблеми:

Нервност, безпокойство, болезнено подуване на гърдите, болки в корема, цялостен дискомфорт… Всичко това са симптомите на предменструалния синдром, който може да бъде истински ад за някои жени. В по-тежките случаи, ПМС може да се прояви в кризисната си форма и да бъде причина за сърцебиене, треперене на ръцете и краката, силно чувство на ирационален страх и др. За съжаление, женските неволи не се изчерпват с ПМС. Гинекологичните и репродуктивни проблеми, менопаузата, нарушенията в менструалния цикъл – всички тези състояния са чест спътник в живота на много дами. Те обаче, могат да се повлияят добре от природните продукти с доказан ефект.

Маслото от вечерна иглика е широко разпространено средство за облекчаване на женски състояния!

Вечерна иглика масло допринася за редуцирането на емоционалния и физическия дискомфорт през периода на предменструалния синдром. Редуцира депресивните състояния, намалява нервното напрежение и спомага за постигането на душевно равновесие.

Вечерна иглика масло редуцира болезнеността в гърдите, намалява болките в корема, допринася за редуциране на главоболието и задържането на течности.

При сърдечно-съдови смущения: спомага за намаляване нивата на „лошия” холестерол и кръвното налягане, и въздейства благоприятно на кръвообращението.

 При кожни проблеми:

Много от хормоналните и гинекологични смущения водят до дехидратирането на кожните слоеве, в резултат от което кожата става суха и губи своята свежест и еластичност. Но се стига и до противоположната ситуация: прекомерно омазняване, поява на комедони и пъпки, и загрубяване.

Вечерна иглика масло увеличава влажността в кожата и допринася за подобряването на нейната еластичност. Успокоява зачервяванията и намалява сухотата и образуването на корички. Въздейства благоприятно и при прекомерно омазняване, като успокоява раздразненията и намалява отделянето на себум.

Състав

Съдържание:


в 1капсула дн.доза
Вечерна иглика (масло от семена) 500 mg 3000 mg
oт която:

Гама-линоленовата киселина 50 m 300 mg
Цис-линолова киселина 360 mg 2160 mg

Употреба

От 4 до 6 капсули на ден.

Забележка: Продуктът е подходящ за деца с намалена на 1/4 до 1/2 дозировка за възрастни. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Вечерна Иглика масло 500 mg х 90 софтгел капсули - подобни продукти

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

Билкови продукти

natural factors

16.85 лв.

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

Билкови продукти

natural factors

49.92 лв.