Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Самбукус “NIGHT TIME” сироп 120 ml

Цена: 21.60 лв.
Kоличество:
NATURES WAY

Самбукус “NIGHT TIME” сироп 120 ml информация

Превъзходна билкова комбинация за спокоен сън – включва стадартизиран екстракт от черен бъз, специална билкова смес за нервната система и мелатонин!

Стресът и честите пътувания на далечни разстояния разтройват естествения цикъл на съня и водят до трудности при заспиване, чести събуждания през нощта, твърде ранно събуждане и др. Самбукус Night Time Сироп може да реши тези проблеми в дългосрочен план и без риск от нежелани странични ефекти!

Самбукус Night Time Сироп съдържа успокояваща билкова бленда от маточина и пасифлора, и стандартизиран екстракт от черен бъз и мелатонин. Тази специална природна смес е ефективно и безопасно средство за преодоляване на безсънието в дългосрочен план, и не води до привикване или сънливост през деня!

Самбукус „Night Time” сироп допринася за възстановяване на нормалното функциониране на вътрешния биологичен часовник, благодарение на което вие ще заспивате бързо и лесно, а сънят ви ще бъде дълбок и ще трае по-продължително.

Самбукус „Night Time” сироп има приятно отпускащо нервната система дейстивие и спомага за намаляване на тревожните състояния.

 

 

Описание на продукта:

Пасифлора или т. нар. цвете на страстта, традиционно се използва срещу проблеми със съня, тревожност и депресивни състояния. Основните химикали в състава на това растение са гликозиди, алкалоиди и флавоноиди. Научно доказано е, че в комбинация, гликозидите и флавоноидите имат успокояващ нервната система ефект. Друг важен компонент в състава на пасифлората, е серотонинът, както и малтол – химикал с доказано седативно действие.

Маточината също присъства в народната медицина като отпускащо нервите действие. Екстрактът от маточина облекчава безпокойството и допринася за качествения сън.

Мелатонинът е хормон, който естествено се синтезира в човешкия организъм от епифизата, разположена в мозъка. С възрастта, както и под влияние на стреса, синтезът на мелатонин започва да намалява. В резултат от това, настъпват сериозни смущения вцикъла бодрост-сън. Допълнителният прием на мелатонин спомага за безопасното и естествено възстановяване на съня.

Черният бъз е едно от най-ефикасните лечебни растения. От векове насам народната медицина го използва за тонизиране и общо укрепване на организма. Плодовете на черния бъз са богат източник на биологично активни вещества, като антицианови съединения, пектин, целулоза, витамини, минерали и микорелементи, органични киселини и др.

BioActive стандартизираният екстракт* от черен бъз в сиропа е иззет от висококачествени плодове на култивиран черен бъз от сорта Haschberg, от региона на Steirmark, Австрия. Сортът на черния бъз в Самбукус „Night Time” сироп е с високо съдържание на естествени флавоноиди. За извличането на екстракта не са използвани разтворители, което гарантира максимална потентност на флавоноидите. Бионаличността на екстракта тествана!

Самбукус „Night Time” сироп спомага за преодоляване на временни и хронични трудности при заспиване и/или поддържане на нормалния сън. Насърчава правилния режим на сън и бодърстване.

 

 

 

Самбукус “NIGHT TIME” сироп 120 ml, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Състав

в 10 ml (2 с.л.)


дн.доза 
Черен бъз BioActives® стандартизиран екстракт (от плод) от 6.4 g висококачествени, култивирани плодове, стандартизиран до флавоноиди. 100 mg 100 mg
 Смес от билкови екстракти Маточина (екстракт от лист), Пасифлора (екстракт от лист и цвят)  75 mg  75 mg
 Мелатонин  1.5 mg  1.5 mg
 Калории  25  25
 Общо въглехидрати  8 g  8 g


 

Други съставки: Сорбитол, растителен глицерол, пречистена вода, ябълчена киселина, натурален аромат на малина и други натурални аромати, моноамониев глициризинат (извлечен от екстракт от женско биле). Без глутен.

Употреба

Допринася за поддържане на нормалното състояние на нервната система и за нормален сън.

Забележка: САМО ЗА ВЪЗРАСТНИ. Да се употребява след консултация с лекар при бременност, при опит за забременяне, кърмене; ако приемате други медикаменти, страдате от хронично заболяване (включително високо кръвно налягане), диабет, ендокринно заболяване, автоимунно заболяване, депресия, кървене или припадъци.  Не приемайте мелатонин при работа с машини и шофиране. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Дозировка и приложение: Да се разтвори във вода или да се приема директно.

За ежедневна употреба: За възрастни – по 10 ml (2 супени лъжици) 30 минути преди сън.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Виж опаковката.

Самбукус “NIGHT TIME” сироп 120 ml - подобни продукти

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

32.23 лв.