Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

5-Хидрокситриптофан, 100 mg x 60 филм-каплети

Цена: 22.80 лв.
Kоличество:
natural factors

5-Хидрокситриптофан, 100 mg x 60 филм-каплети информация

При депресивни състояния, тревожност и проблеми със съня: Напоследък забелязвате постоянна тенденция в поведението си и начина, по който се чувствате – често сте тъжни, измъчват ви празнота, безпомощност и безнадеждност, уморени сте и ви липсва енергия през деня, трудно ви е да запомните по-голямо количество информация и да се концентрирате. Всичко това е придружено с проблеми със съня, като трудно заспиване, чести събуждания през нощта, сънливост през деня. Аптетитът ви е отслабнал или точно обратното – непрекъснато ви се яде нещо. Реагирате твърде емоционално на всичко, което ви се случва, често плачете, не можете да се справите с упоритото усещане за тревожност. А вие се тревожите за какво ли не и непрекъснато сте напрегнати. 5 – Хидрокситриптофан на Natural Factors  спомага за постигането на емоционално благополучие по напълно естествен начин, без привикване и други нежелани странични ефекти. 5 – Хидрокситриптофан подобрява настроението, намалява усещането за стрес и допринася за нормалния ритъм на съня. Значително редуцира тревожните пристъпи и помага за преодоляване на меланхоличните настроения. 5 – Хидрокситриптофан спомага за намаляването на апетита, което пък от своя страна допринася за здравословната редукция на теглото.

5-Хидрокситриптофан е естествено вещество, образуващо се в организма от незаменимата аминокиселина триптофан, която се внася в тялото чрез храната. В мозъка, 5-хидрокситриптофан (5-НТР) се превръща в серотонин. Серотонинът, известен още като 5-хидрокситриптамин или „хормон на щастието”, предава нервните импулси между мозъчните клетки. Основно се съдържа в мозъка, където се и синтезира, както и в червените кръвни телца. Нивата на серотонин в организма са от ключово значение за настроението, апетита, сексуалността и др. Ниските нива на серотонин неминуемо водят до тежки депресивни епизоди, тревожност и състояния на паника и тревожност, ниско самочувствие, безсъние, главоболие и др. 5-хидрокситриптофан на Natural Factors е натурален продукт, който не предизвиква зависимост. Приемът му води до повишаване нивата на серотонин. Активната съставка от 5-HTP в 5-Хидрокситриптофан, е извлечена от семената на африканското растение Griffonia simplicifolia, като чистотата на състава във всяка каплета, е гарантирана! Всяка каплета осигурява 100 mg активно вещество в гарантирано чиста среда без замърсители. Благодарение на специалното ентерично покритие, каплетите не дразнят стомаха. Атрактивната цена, голямата разфасовка, както и силната концентрация на растителния екстракт, са още една причина да изберете Хидрокситриптофан, на Natural Factors!

5-Хидрокситриптофан, 100 mg x 60 филм-каплети, 9.4 out of 10 based on 9 ratings

Състав

Съдържание


(в 1 каплета) дн.доза
5-HTP (L-5 хидрокситриптофан) екстракт на прах 100 mg 300 mg


Други съставки: Дикалциев фосфат дихидрат, микрокристална целулоза, пречистена вода, външно филмиращо покритие (пречистена вода, етилцелулоза, средноверижни триглицериди, олеинова киселина, въглехидратна смола (целулоза), глицерин, натриев алгинат, стеаринова киселина), растителен вид магнезиев стеарат.

Употреба

Допринася за нормалната функция на нервната система и съня, облекчава симптомите на фибромиалгия.

Забележки: Само за възрастни. Не използвайте, ако страдате от склеродермия. Да се прилага с повишено внимание, ако Ви предстои работа с машини, шофиране на моторни превозни средства или извършване на дейност, изискваща висока концентрация. Консултирайте се с лекар, ако сте бременни или кърмещи, както и ако приемате карбидопа или лекарства/хранителни добавки със серотонинергично действие. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти: Няма наблюдавани.

За добро настоение: по 1 каплета 2-3 пъти дневно с храна. Използвайте минимум 1 седмица за видим положителен ефект. За добър сън: по 1-2 каплети с храна 30-45 минути преди лягане. За облекчаване симптомите на Фибромиалгия: по 1 каплета 3-4 пъти дневно с храна. Използвайте минимум 2 седмици за видим положителен ефект. За минимизиране на риск от стомашно-чревни проблеми започнете със стартова доза от 50-100mg 2-3 пъти дневно и постепенно увеличавайте дозата за период от 2 седмици. Консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт за употреба над 1 година.

5-Хидрокситриптофан, 100 mg x 60 филм-каплети - подобни продукти

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

Билкови продукти

natural factors

16.85 лв.

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

Билкови продукти

natural factors

49.92 лв.