Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Nitro Pure Whey Gold 2270 Г

Цена: 125.00 лв.
Kоличество:
Bio Tech

Nitro Pure Whey Gold 2270 Г информация

Nitro Pure Whey Gold е идеален вариант за протеинова пудра при изграждане на чиста мускулна маса

Формулата съдържа 74% протеини от бленд с най-високото качество, което може да бъде открито в момента на пазара.

Nitro Pure Whey Gold ще Ви помогне да натрупате лесно чиста мускулна маса. Всяка доза от този продукт доставя на тялото 21 грама чист протеин.

Протеините, които са включени във формулата на Nitro Pure Whey Gold са съобразени със строги и взискателни правила за чистота на съдържанието. При тях са използвани внимателно подбрани суровини, за да се осигури топ качество на суроватъчните протеини. Чрез прилагането на нискотемпературна Cross-flow микрофилтрация е постигнато запазване на тяхната естествена, лесно абсорбираща се форма и са избегнати химическите изменения, които могат да настъпят в другите протеинови пудри.

Биологичната стойност на протеина в Nitro Pure Whey Gold е 104

Това означава, че той се усвоява от организма по-добре дори от кърмата!

Протеинът на BioTech е обогатен с Л-глутамин и верижно разклонени аминокиселини (BCAA)

Nitro Pure Whey Gold е отличен изтоник на тези толкова важни за бодибилдърите аминокиселини. Най-важните източници на аминокиселини за натрупването на чиста мускулна маса на именно глутаминът и BCAA, а BioTech Nitro Pure Whey Gold има оптимални допълнителни количества и от двете!

Голям избор от уникални вкусове

Дори преди да сте опитвали останалите протеинови шейкове на водещите брандове, сега е време да ги замените за нещо много по-добро! След като веднъж изпробвате BioTech Nitro Pure Whey Gold и неговият богат, невероятен вкус, другите протеини ще започнат да Ви се струват като евтини имитации.

Употреба

Приемайте една доза (28 гр.) с 250-300 мл. вода или обезмаслено мляко. В тренировъчни дни приемайте минимум по две дози на ден - преди и след тренировка. За най-добри резултати разбийте сместа в шейкър. Можете да приемате Nitro Pure Whey Gold и като заместител на хранене по всяко време - за увеличаване приема на качествени протеини в диетата Ви.

Nitro Pure Whey Gold 2270 Г - подобни продукти

Iso Whey Zero 908 Г

Iso Whey Zero 908 Г

Протеини

Bio Tech

72.00 лв.

Iso Whey Zero - 2270 Г BioTech

Iso Whey Zero - 2270 Г BioTech

Протеини

Bio Tech

158.00 лв.

Biotech Beef Protein 1816 Г

Biotech Beef Protein 1816 Г

Протеини

Bio Tech

125.00 лв.