Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

BLENDER BOTTLE - GoStak - 3 x 100 МЛ

Цвят
Цена: 25.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BLENDER BOTTLE

BLENDER BOTTLE - GoStak - 3 x 100 МЛ информация

GoStak е интелигентен и удобен начин за пренос на добавки.

Здравите бурканчетта се затварят отлично и са идеални за пренасяне на пудри, капсули, таблетки, ядки, сушени плодове и други снакове. Независимо какъв тип добавки искате да носите със себе си, или просто имате нужда от удобни съдове за пренасяне на малки количества от различни видове храни, GoStak ще Ви свърши перфектна работа!

Бурканчетата GoStak са създадени да бъдат компактни

Те са достатъчно големи, за да пренасяте всички видове добавки като същевременно няма да препълват фитнес чантата Ви. GoStak са изключително подходящи да пренасяте добавките си, когато сте на дълъг път и не искате да разваляте суплементарния си план. Така ще можете да си осигурите добро възстановяване, независимо къде се намирате.

GoStak - бурканчета за добавки и храна

Здрави и без неприятни миризми

GoStak са направени от изключително издръжливата пластмаса. Това означава, че те са хигиенични, надраскват се трудно и са изключително лесни за почистване. Независимо какво се съхранявали в тях предния ден, едно бързо измиване е достатъчно да ги поддържате свежи.

Всички отделни бурканчета, независимо от обема си, могат да бъдат лесно свързани помежду си в реда, който желаете. По този начин можете да си сглобите един комлект от всички необходими части, правейки пренасянето и съхранение на добавки и храна лесно като детска игра.

В Starter 4Pak е включена и допълнителна дръжка, която можете да закачите за капачката на всеки вид бурканче. По този начин можете да пренасяте по-лесно своя GoStak комплект и да го закачате, където пожелаете.