Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Power Extreme Whey - 750 gr

Вкус
Цена: 32.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
POWERFOOD

Power Extreme Whey - 750 gr информация

Power Extreme Whey - създаден на базата на суроватъчен протеин концентрат, който отговаря напълно на различните нужди на активно спортуващите.

Power Extreme Whey представлява лесноусвояем, висококонцентриран инстантен суроватъчен протеин концентрат, чиято формула е специално създадена да отговори на най високите световни изисквания към този клас протеини.

Този йоннообменен суроватъчен протеин концентрат е получен посредством микрофилтрация чрез кръстосан поток за повишаване нивото и качеството на ди и три пептидните вериги (β-лакто-глобулин, α-лакт-албумин, β-микро-глобулин), които играят ключова роля при поддържането на позитивен азотен баланс, ускоряват възстановяването и засилват имунната система при тежки натоварвания и диети.

Съдържа аминокиселини в пептидна форма за по-бързо усвояване. Състава на протеина е идеален за загуба на мазнини, като същевременно запазва мускулната маса, поддържа високи обмяната на веществата и изгарянето на калории. Протеиновият източник е специално обогатен с много аминокиселини и ВСАА, отговорни за протеиновия синтез, антикатаболизма и подобряването на имунната система. Освен това с всяка доза протеин получавате и голяма част от необходимата Ви дневна доза витамини и минерали.

БЪРЗА УСВОЯЕМОСТ И НАЙ ВИСОКА БИОЛОГИЧНА СТОЙНОСТ,
ИНСТАНТЕН И АГЛОМЕРИРАН, ОТЛИЧНО РАЗТВОРИМ БЕЗ ПОМОЩТА НА МИКСЕР

Поради високото протеиново съдържание и превъзходния си вкус може да задоволи и най-претенциозните изисквания.

 

Препоръчителна доза: Препоръчва се от 2-3 пъти дневно 1 доза (30 гр.) с вода или мляко.

Употреба

Препоръчва се от 2-3 пъти дневно 1 доза (30 гр.) с вода или мляко.

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.