Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

VITAMINS & MINERALS - 90 капсули

Цена: 23.50 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
FIT & SHAPE

VITAMINS & MINERALS - 90 капсули информация

Този продукт не е обикновен Мултиватаминен комплекс.Той съдържа всички необходими Витамини и Минерали, за да бъдете заредени с енергия по време на тренировка. Добавили сме Зелено Кафе за антиоксидант и допълнителна енергия.

Витамините и минералите са градивните микроелементи в човешкия организъм. Благодарение на тях всички хранителни вещества, които се приемат, се разграждат и транспортират, за да задоволят нуждите на тялото. Те засилват имунната система, подпомагат растежа и развитието на човешкото тяло, както и правилното протичане на процесите в клетките и органите.

Без значение, че имате богат хранителен режим, някой храни съдържам повече витамини и минерали от другите. В определен момент тялото може да изпадне в недостиг към някой микроелемент, където на дневен ред идват балансираните мултивитаминни формули.

По време на спортни занимания тялото се поти, за да охлажда кожата, но едновременно с потта се отделят важни витамини и минерали, които тялото трябва бързо да възстанови. Когато един атлет провежда 60-90 минутна тренировка, набавянето на тези микроелементи е възможно единствено в течна форма, поради учестения пулс. Ненавременното им доставяне може сериозно да повлияе на спортните постижения.

Витамините са основните елементи, които вършат по-съществената „работа”, докато минералите засилват тяхното действие. Витамините от „В групата” са особено важни, тъй като те изгарят по-бързо въглехидратите, давайки на тялото енергията, от която има нужда. Едновременно с това Витамин В6 засилва усвояването на белтъчини, което позволява правилното функциониране на мускулите при продължителни натоварвания. Няма да пренебрегнем и краля на витамините, Витамин С – който е най-добрия антиоксидант познат до момента. Той позволява тялото да се „прочисти” от свободните радикали, натрупани по време на физическите упражнения след оксидирането на мазнините.

Сред най-важните минерали това са Калций, Магнезий и Натрий. Те не позволяват на мускулите да се получават крампи. Регулират водния баланс в тялото, за да гарантират правилното хидратиране на организма.

Витамините и минералите са синергични и работят най-добре, когато се приемат заедно.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Спомагат за правилното усвояване на хранителните вещества.

Състав

Мултивитамини и минерали, екстракт от зелено кафе, твърда желатинова капсула.

Употреба

Приемат се 1-3 капсули на ден с храна. В тренировъчен ден се приемат с последното хранене преди тренировка.