Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

RONNIE COLEMAN - Iso-Tropic Max - 930 Г

Вкус
Цена: 123.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Ronnie Coleman

RONNIE COLEMAN - Iso-Tropic Max - 930 Г информация

Iso-Tropic Max е супер чист суроватъчен изолат без въглехидрати, захари, изкуствени оцветители или глутен!

Всеки божи ден давате всичко от себе си денем и нощем, правите саможертви, които повечето хора не биха направили. Преминавате през ментална и Физическа болка, очаквайки момента на голямата слава. Дали ще е плажно тяло, културистично тяло или просто да сте по-добри от вчера, Вие заслужавате този момента на слава! Всеки грам въглехидрати, калории или протеин се броят, особено когато сте похарчили толкова много, че не трябва да правите компромиси. Говорим за вашия протеин!

Iso-Tropic Max е супер чист суроватъчен изолат от Ronnie Coleman

Изолатът Iso-Tropic Max ще допренесе за Вашите здрави тренировки и Ви възнаграждава с освежаващ вкус

Това е протеин, на който можете да се наслаждавате ден след ден без да правите компромис с диетата си! Вашата усилена работа, кръв, пот и сълзи заслужават да бъдат възнаградени с чист, вкусен и висококачествен протеин изолат, който всъщност отдавна търсите да добавите към хранителния си режим.

За разлика от досегашните типични изолати, Iso-Tropic Max е обогатен с абсорбиращ подобрител AstraGin.

Това гарантира, че всеки грам протеин, аминокиселини и хранителни вещества е вкаран в максимална употреба и нищо не е пропиляно. Никой освен мен не знае, през какво преминавате и затова създадохме този супер чист изолат.

Заслужавате най-доброто и сега вземате най-доброто!

Употреба

Приемете 1 доза (30 гр.) сутрин след сън и още 1 доза (30 гр.) веднага след тренировка. Разбийте пудрата с 250-300 мл. вода или мляко по ваш вкус.