Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

PRIMAFORCE - Cissus - 120 Капсули

Цена: 76.00 лв.
Kоличество:
PRIMAFORCE

PRIMAFORCE - Cissus - 120 Капсули информация

Cissus е хранителна добавка, която подобрява, възстановява и заздравява ставите, също така е и мощен антиоксидант, помага на тялото да се възстанови след тежка тренировка.

Продуктът на Primaforce съдържа силен екстракт от "Cissus Quadrangularis" (40% Ketosterones / 20% 3-Ketosterone).

Aко изпитвате дискомфорт в областта на ставите и колената, ако това пречи и забавя вашите тренировки и влошава качеството Ви на живот, то Cissus може би е вашето спасение!

През последните няколко години, много спортисти и бодибилдъри успяват ефективно да повишат качеството си на живот, използвайки този рядък и силен екстракт от билка, наречена Cissus Quadrangularis. Primaforce Cissus е хранителна добавка, съдържаща стандантизиран екстракт от това уникално растение.

Тъй като билката Cissus Quadrangularis няма нежелани странични ефекти и има дълга история на традиционна употреба, този продукт е един напълно естествен начин за подкрепата на костното и метаболитното здраве.

Нека Ви запознаем с действието и здравословните ползи от приема на Cissus:

Cissus Quadrangularis е билка с ясно изразено антикатаболно и противовъзпалително действие, която предпазва и възстановява мускулатурата и костната тъкан. Cissus Quadrangularis съдържа естествени растителни стероиди, наречени кетостерони, които действат като глюкокортикоидни антагонисти и неутрализират антианаболния (катаболния) ефект на кортизона, провокирайки костен и мускулен растеж.

Cissus ускорява заздравяването и зарастването след травма на сухожилия, хрущяли и ставни връзки и увеличава издръжливостта им на тежки натоварвания.

Cissus Quadrangularis стимулира миобластната и остеобластната активност, като активира синтезата на колаген тип II. Поради тази причина му се приписват анаболни и андрогенни свойства.

Cissus се използва от много атлети като изключително ефективен тонизиращ и обезболяващ агент. Може да се използва в превенцията и третирането на остеоартрити и други костни, сухожилни и хрущялни увреждания.

Cissus е добавка, която също може да се използва за намаляване на излишните килограми.

Това е възможно, заради способността на Cissus Quadrangularis да се бори с наднорменото тегло, както и усложненията, произтичащи от него. Билката е и мощен антиоксидант, който неутрализира свободните радикали. Възползвайте се от силата на този уникален билков лек. Cissus caps е подходящ за всеки спортист или бодибилдър, който иска да поддържа мускулите и костите си здрави.

Употреба

По 2 капсули сутрин и вечер, 30 минути преди хранене.

PRIMAFORCE - Cissus - 120 Капсули - подобни продукти

PRIMAFORCE - AAKG - 250 Г

PRIMAFORCE - AAKG - 250 Г

Сила и възстановяване

PRIMAFORCE

48.00 лв.

PRIMAFORCE - Cissus - 100 Г

PRIMAFORCE - Cissus - 100 Г

Сила и възстановяване

PRIMAFORCE

59.00 лв.

PRIMAFORCE - Creaform - 1000 Г

PRIMAFORCE - Creaform - 1000 Г

Сила и възстановяване

PRIMAFORCE

57.00 лв.