Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

MuscleTech - NANO Vapour - 40 Дози

Вкус
Цена: 108.00 лв.
Kоличество:
MUSCLETECH

MuscleTech - NANO Vapour - 40 Дози информация

MuscleTech NANO Vapour - продукт с клинично качество!

MuscleTech NANO Vapour е продукт, изграден на базата на дозирани при клинични условия ключови компоненти с научно доказани характеристики в областта на мускулното напомпване, поддържането на сила, стимулирането на основни маркери на производството на азотен оксиди запазването на дълготрайна концентрация.

Тази бързодействаща добавка за предтренировъчния период, изградена на базата на натриев оксид възпламенява експлозивен енергиен импулс във фитнес залата. Това представлява един завършен, комплексен продукт, който ще Ви помогне да разчупите застоя във физическата си кондиция и тренировъчни резултати.

Какво да очакваме от буустъра MuscleTech NANO Vapour?

Дълготрайна концентрация и чист прилив на енергия

Първата формула, комбинираща 390 мг. кофеин и 150 мг. L-теанин. Научни изследвания върху хора, водят до извода, че това уникално съчетание стимулира нивото на концентрация, 90 минути след неговия прием. В допълнение, кофеинът е елемент, доказал своята способност да повишава енергията за постигане на екстремен тренировъчен интензитет.

Най-добрата мускулна помпа

Първият продукт, съчетаващ 8000 мг. L-цитрулин малат и 200 мг. куерцитин. При научни изследвания L-цитрулин демонстрира способност за стимулиране на изключително висок пик на плазмените нива на аргинин в кръвта в сравнение с по-голяма доза от L-аргинин. При клинични тестове куерцитин увеличава ключови маркери, свързани с производството на азотен оксид и понижава ефекта на съдосвиване (вазоконстрикция).

По-бърз мускулен растеж

Продуктът доставя клинично одобрена доза от 5000 мг. креатин.

Усилване на процесите на мускулно изграждане и сила

При клинични тестове доза от 3200 мг бета-аланин стимулира процесите на изграждане на сила и мускулна маса. По-голямата част от формулите, предназначени за пред-тренировъчния период, предоставят спорно количество от този компонент, скрито зад термини, като патентована смес.

По-дълги и здрави тренировъчни сесии с NANO Vapour

Първият пред-тренировъчен продукт, доставящ 2500 мг. бетаин, за който се предполага, че подобрява издръжливостта. Повечето други подобни добавки не са в състояние да осигурят тази мощна съставка.

Употреба

1 доза 30-45 минути преди тренировка

MuscleTech - NANO Vapour - 40 Дози - подобни продукти

MUSCLETECH - Creacore Pro Series - fruit punch

MUSCLETECH - Creacore Pro Series - fruit punch

Сила и възстановяване

MUSCLETECH

71.00 лв.

MuscleTech - Cell Tech - 1372 Г

MuscleTech - Cell Tech - 1372 Г

Сила и възстановяване

MUSCLETECH

73.00 лв.

MuscleTech - Cell Tech - 2744 Г

MuscleTech - Cell Tech - 2744 Г

Сила и възстановяване

MUSCLETECH

122.00 лв.