Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

MusclePharm - Combat Powder - 4545 Г

Вкус
Цена: 313.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
MusclePharm

MusclePharm - Combat Powder - 4545 Г информация

MusclePharm - Combat Powder е продукт с прецизно формулирана бленда, съдържаща суроватъчен протеин концентрат, хидролизат, изолати, както и яйчен албумин и мицеларен казеин.

Combat Powder е с постепенно освобождаване на аминокиселини към мускулите до 8 часа. Това се дължи на различните протеинови източници, които варират от бързоусвоими аминокиселини в свободна форма до бавноусвоимия казеин.

В Combat Powder има следните източници на протеин:

Суроватъчен протеин концентрат

Най-разпространеният източник на протеин, както и най-близък до реалната храна (най-малко преработван).

Суроватъчен протеин изолат

Това е един от най-добрите източници на протеин за вашето тяло, страшно лесно се абсорбира от тялото и директно за отрицателно време храни мускулите ви с необходимите вещества!

Combat Powder от MusclePharm - в голяма разфасовка от 4545 гр. (10lb.)

Полухидролизиран суроватъчен протеин изолат

Този протеин увеличава покачването на чиста мускулна маса и подпомага намалянето на подкожните мазнини, подпомагайки функцията на инсулина и подкрепяйки функциите на сърдечно-съдовата система.

Мицеларен казеин

Това е най - качественият казеин известен в днешно време. Мицеларният казеин заедно с суроватъчния протеин изолат са двата най - анаболни протеина известни на всички нас, едни от най - богатите на аминокиселини и най - бавно усвояващия се протеин. Мицеларният казеин, използвам в Combat Powder се усвоява в продължение на 7 часа.

Ячен албумин

Най-лесно абсорбиращия и усвояващ се протеин. Яйцата са най-толелирания източник на протеин от спортуващите и от хората, занимаващи се със здравословно хранене като цяло.

Яйчният протеин повишава значително секретирането на хормона на растежа и играе важна роля в белтъчния метаболизъм, заради което е всепризнат за един отличен суплемент от културистите. Когато се взема редовно, предпазва мускулите от травмиращо разкъсване. Приемане гарантира, че мускулната тъкан ще разполага с достатъчно количество за развитието си. В противен случай е възможен дефицит, тъй като останалите тъкани, нуждаещи се от глутамин, "посягат" на глутамина в мускулите.

Употреба

Една доза 40-60 мин преди тренировка, една доза веднага след тренировка/сутрин или вечер на гладно/като заместител на хранене.