Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

MusclePharm - Armor-V - 180 Капсули

Цена: 87.00 лв.
Kоличество:
MusclePharm

MusclePharm - Armor-V - 180 Капсули информация

Всеки компонент от формулата на MusclePharm - Armor-V е създаден с мисъл за високите изисквания на големите спортисти и с цел усъвършенстване на хранителния им режим!

Armor-V изгражда инфраструктурата на всекидневния Ви режим на суплементация тухла по тухла!

Armor-V е перфектна смес от органични вещества, билки и натурални съставки, специално формулирана да захрани тялото ви с всичко, от което има нужда. Armor-V е изграден от чисти зеленчукови и плодови съставки, богати на антиоксиданти и системни оптимизатори, които ще ви помогнат да тренирате здраво, да бягате чисто, да се възстановявате по – бързо и да подобрявате ефективността си постоянно. Това наистина е витамин, който е предназначен за истинския атлет!

В Muscle Pharm знаем, че сериозните спортисти считат себе си за нещо повече от „средна класа”, повече от просто „простосмъртни”. Истинските атлети имат нужда от първокласен режим на суплементация, за да постигнат целите си.

Armor-V – усъвършенстван мулти-хранителен комплекс

Пресни, цели, сурови плодове и зеленчуци формират базата от истинска неподправена храна, както природата я е проектирала. Armor-V е комбинация от 26 зеленчукови и плодови концентрата, 2700 мг от истинска, цяла и силна храна. V – F Power Matrix на Armor-V е заредена с фитонутриенти, които не се срещат в другите витаминни формули. Те включват естествени антиоксиданти, витамини, минерали, ензими, полифеноли, каретеноиди и други природни вещества, които подобряват здравето и повишават производителността на организма.

Антиоксидантна/имунна матрица

Нашата мощна имуно – поддържаща, pH – балансираща формула включва DMG, транс – ресвератрол, астаксантин, ликопен и лутеин. Тези супер антиоксидантни съединения са известни с положителното си въздействие върху имунната и клетъчната система. Други потенциални ползи включват сърдечно – съдова и очна подкрепа, хормонална терапия и баланс.

Матрица за поддръжка на система и детоксикация

Стресът от редовни, високоинтензивни физически тренировки, токсините в околната среда, емоционалното напрежение и дори нашите собствени биохимични процеси, всички те водят до натрупване на клетъчни отпадъчни продукти, които причиняват щети и увреждат клетъчните процеси. Тази матрица съдържа специфични вещества, които детоксикират и пречистват свободните радикали, с което помагат за функцията на черния дроб и почистването на жизненоважни органи. Включени са важни съставки, които ограничават въздействието на околната среда и стреса, като в същото време поддържат стабилни нива на кортизол и насърчават клетъчното здраве.

EFA матрица

Есенциалните мастни киселини, т.е. „добрите мазнини”, са специфичен компонент на мастните молекули, които не могат да се синтезират в тялото и трябва да бъдат получени чрез храната. EFA имат няколко важни биологични функции в тялото. Те играят критична роля в правилното функциониране на сърдечно – съдовата, ендокринната и нервната системи. Те са от съществено значение за здравето на сърцето, образуването на хормони, цялостта на клетъчната мембрана и метаболизма на мазнините. EFA допринасят за здравето на репродуктивната, нервната и имунната системи. Armor-V съдържа пълната гама омега 3 – 6 – 9 есенциални мастни киселини.

Употреба

Приемете една доза от 6 капсули 20 минути преди физическо натоварване,за състезатели се препоръчват 2 дози дневно едната сутрин след хранене и една 20 минути преди тренировка.

MusclePharm - Armor-V - 180 Капсули - подобни продукти

MusclePharm - Fish Oil - 90 Дражета

MusclePharm - Fish Oil - 90 Дражета

Витамини и минерали

MusclePharm

42.00 лв.

Z-Core PM - 60 Капсули MusclePharm

Z-Core PM - 60 Капсули MusclePharm

Витамини и минерали

MusclePharm

45.00 лв.