Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Amino1 - 32 Дози MusclePharm

Цена: 72.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
MusclePharm

Amino1 - 32 Дози MusclePharm информация

Аmino 1 от MusclePharm е сред най-добрите спортни напитки за възстанояване и хидратация

Amino 1 не съдържа никакви захари, има невероятен вкус, а калориите са само 5! Amino 1 е специално формулиран за всички спортисти, бързо усвоимата му формула ви носи издръжливост, отлична хидратация, увеличаване на мускулната маса и максимално възстановяване след тренировка в само 1 комплексна и впечатляваща формула.

Когато очаквате дълъг и тежък ден, то Amino 1 се намесва и Ви доставя необходимите аминокиселини, BCAA и спогава за електролитния Ви баланс. Продуктът е предназначен да бъде Вашата ежедневна напитка за възстановяване и хидратация, която зарежда организма ви с така необходимите BCAA!

Устойчива мощ по време на тренировка с Amino 1

Превъзходни съставки - превъзходни резултати

Бързо усвоимата формула на Аmino 1 съдържа над 10 000 мг. аминокиселини, а съотношението на BCAA е патентованото от МusclePharm 3:1:2, което Ви дава устойчива издръжливост и спомага за изграждане на мускулите. Amino 1 помага на атлетите да превъзмогнат умората по най-добрия начин. Това е ключът за ефективността на тренировката: максимизиране на способността на тялото да транспортира, да набавя хранителни вещества и да се възстановява. MusclePharm са помислили за всичко, няма друга спортна напитка, която Ви предоставя толкова мощ в такъв времеви интервал. Това е оптималният продукт за възстановяване по време на тренировка. Никой друг не се доближава до Amino 1!

Спортистите се нуждаят от перфектна хидратация

MusclePharm инвестира в иновативна система за хидратация, която се ползва в Amino 1. Тя максимизира усвояването на хранителните вещества във всички етапи на тренировката. Натуралният прах от кокос е една от супер храните в природата – пълен баланс между електролити и минерали. Той подобрява значително усвояването на хранителните вещества в организма. Ето защо, индустрията на хранителните добавки използва кокосовата вода като оптимален източник на хидратация, доста по – качествен от спортните напитки.

Amino 1 е формулиран ексклузивно за спортистите!

В MusclePharm знаят, че сериозните спортисти смятат, че са една стъпка над „средното“ ниво. Те са нещо повече от „обикновени смъртни“. Истинските атлети се нуждаят от повече енергия и от допълнителни напитки за възстановяване. Спортистите имат нужда от нещо повече, затова е създаден Amino 1.

Премахване на мускулната треска и подобряване на възстановяването

Мускулните трески са често срещано явление за тези, които водят фитнес начин на живот. Те са в резултат от увеличеното разграждане на мускулна маса и по – голямото количество млечна киселина. Това неприятно усещане пречи на тренировката ви. Изследванията показват, че аминокиселините са ключовите вещества, които намаляват и напълно премахват мускулната треска. Антиоксидантните свойства на цитрулин – малата, Л-карнитина и Л-глицина Amino 1!

Amino 1 премахва тренировъчната умора

Amino 1 стимулира производството на серотонин в мозъка и намаляват количеството на амоняк в кръвта. Л-глицинът е изключително важен за доставянето на енергия към цикъла на митохондриите, поддържайки клетъчната енергия.

Повече фокус и концентрация

Целта на производителите е да проектират напитка за Вашата тренировка, която да стимулира максималната концентрация, както по време на изпълняване на упражненията, така и след тях, и то без употреба на кофеин! Връзката между аминокиселините и подобряване на умствения фокус е доказана в доста проучвания. Amino 1 предоставя тласък за „събуждане“ на организма!

Издръжливост, мускулно развитие

Нашите учени се увериха, че аминокиселинната формула в Amino 1 е идеална за увеличаване синтеза на протеин, което стимулира развитието на мускулните тъкани по време и след тренировка. Тези аминокиселини инхибират протеиновата декомпозиция, така че да може да разчитате на тези хранителни вещества за по – дълъг период. Целта на всички спортисти е да се възстановяват по – бързо, отколкото се разграждат мускулните тъкани след интензивни занимания. Способността на аминокиселините и особено на BCAA да намаляват разпада на мускулите наистина е от страхотно значение за всеки от Вас!

Производителност и представяне

Както при всеки друг продукт на MusclePharm, и тук има идеалното съотношение между съставки, които работят по най-добрия начин за атлетите – тези, които са приели фитнес лайфстайла като неразделна част от живота си. Muscle Pharm създадоха механизъм, който е перфектен за биохимическото усвояване.

Трябва да се възползвате максимално от всяка доза на Аmino1!

Употреба

1 мерителна доза по време на тренировка или по всяко време от деня, когато усещате умора.