Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

SuperPump MAX Powder - 640 г Gaspari Nutrition

Вкус
Цена: 95.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
GASPARI NUTRITION

SuperPump MAX Powder - 640 г Gaspari Nutrition информация

Връхната точка на пред-тренировъчните продукти

 

Какъв тип атлет сте? Това е въпросът, който би трябвало да си задададете, когато избирате какъв пред-тренировъчен продукт да използвате. Какво искате от един такъв продукт? Искате да станете по-силни и да разхвърляте повече тежести в залата? Искате ли да гледате в огледалото и да виждате така мечтаната масивна, релефна физика с вени за завиждане? Желаете ли да стъпите на ринга с конкуренцията и да я унищожите? Какъв тип атлет бихте били ако основната Ви цел НЕ Е да максимизирате своя генетичен потенциал? Имаме чувствтото, че знаете какво имаме предвид. Затова трябва да се доверите на продукт, зад който стоят повече от половин декада клинични изследвания. Пред-тренировъчен продукт, които осигурява ИСТИНСКИ АТЛЕТ като Вас с последните и най-изчерпателни масиви от съставки. Оригиналната формула SuperPump250® бе безспорно най-харесвания предтренировъчен продукт появявал се на пазара. Въпреки това, напредъкът в изследванията и отдадеността на Гаспари да създаде абсолютно най-добрия продукт доведоха до резултати от ново ниво - SuperPumpTM MAX.

Гаспари Нутришън не разчита на евтини формули, наблъскани със стимуланти, които са умело създадени, за да изглежда че съдържат високи концентрации на ефикасни съставки, за да спечелят подкрепата Ви. Подобни продукти единствено Ви разтрисат като свръхдоза кафе и това е. Съставките в продуктите на Гаспари Нутришън разчитат и се основават само и единствено на клинични изследвания и се миксират в дози, необходимостта от които е изцяло подкрепна и доказана чрез задълбочени изследвания. Спонсорите на Гаспари не се спират до тук, а правят изследвания и на вече завършените продукти като доказват безспорно че те са не само безопасни и ефективни, но и наистина доставят резултатите, които очаквате, закупувайки предтренировъчен продукт. Истинските атлети тренират за резултати и дават най-доброто от себе си във всяка тренировка и във всяко хранене.  SuperPumpTM MAX Ви дава най-добрите резултати, които да подхождат на усилията Ви.

 

Употреба

Вземайте 1-3 мерителни лъжички, разтворени в 200-700мл (1 лъжичка в минимум 200мл), 30-40 минути преди тренировка. Важно: Ако опитвате продукта за първи път, започнете с 1 мерителна лъжичка поне за първите 2-3 тренировки, за да позволите на тялото да се справи с високите дози на нутриентите в него. Използва се само в тренировъчни дни.