Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Elite Whey Protein 908 гр

Вкус
Цена: 70.00 47.90 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Dymatize

Elite Whey Protein 908 гр информация

Търсите ли протеин с висока биологична стойност? Независимо дали целите възстановяване на мускулите след усилена тренировка или просто искате да увеличите приема на протеини. Elite 100% Whey е висококачествена протеинова формула за амбициозни спортисти на всяко ниво на тренировка и за всяка употреба. 

Dymatize Elite 100% Whey е суроватъчен протеин, който бързо се усвоява и организма, съдържащ всички основни аминокиселини, необходими за изграждането и поддържането на мускулите. Dymatize Elite 100% Whey е с ниско съдържание на захар и е отличен избор за всички спортисти, които се грижат много за хранителния си прием. Това прави Dymatize Elite 100% Whey идеален избор след тренировка илимежду храненията.

 

Всички продукти на Dymatize, притежаващи сертификат Informed-Choice, са тествани за забранени вещества от световната класа за спортна антидопингова лаборатория LGC. В допълнение, Informed-Choice гарантира, че всички продукти са произведени по високи стандарти за качество и са по-безопасни за използване от спортистите.

 

 

Състав

Суроватъчен протеинов концентрат (мляко) (91%), обемист агент (полидекстроза), емулгатор (соев лецитин), какао на прах с намалено съдържание на мазнини, ароматизатори (мляко), сол, подобрител на аромата (калиев хлорид), хидролизиран суроватъчен протеинов концентрат (мляко) ( 0,5%), суроватъчен протеинов изолат (мляко) (0,5%), сгъстители (карбоксиметилцелулоза, ксантанова смола, карагенан), подсладители (сукралоза, стевиол гликозиди, ацесулфам К).

Употреба

DYMATIZE  Elite 100% Whey е най-добре да се приема по една доза (36 грама) преди и след тренировка. Възможно е да се приема и една доза сутрин със закуската. Смесете една доза с 200-300 мл. вода и го разбийте с шейкър или блендер.