Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

DYMATIZE - Elite Casein - 1818 Г

Вкус
Цена: 167.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Dymatize

DYMATIZE - Elite Casein - 1818 Г информация

Представяме Ви Elite Casein от Dymatize

Elite Casein помага на Вашите мускули да се захранват с постоянен поток от аминокиселини, които са градивните елементи на мускулите. Това помага да се избегне катаболното състояние на разпад на мускулни влакна, което започва да се случва, когато мускулите ви са лишени от правилното количество хранителни вещества.

Това е уникален протеин получен от мляко, който се разгражда бавно в храносмилателната система.

Elite Casein съдържа висококачествен мицеларен казеин

Това Ви осигурява постепенно освобождаване на аминокиселини за изграждане на мускулна маса. Казеинът е идеалния избор всеки път когато тялото остава без протеин за продължителен период от време, особено преди лягане.

Защо да изберем казеин на Dymatize

Dymatize Elite Casein осигурява 24 грама протеин със забавено освобождаване, над 10 грама BCAA, глутамин и глутаминови прекурсори на доза. Ние използваме само 100% мицеларен казеин, един от най-бавно абсорбиращите се протеини на разположение, плюс напреднала ензимна матрица за оптимално усвояване. Казеинът набавя мускулна храна за организма за седем часа само с една доза.

Казеинът е едно чудесно допълнение към Вашата тренировка и хранителна рутина.

Употреба

Приемайте една доза (една мерителна лъжичка) вечер преди сън. Може да се използва и като заместител на хранене през деня.