Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Micronized Creatine,300гр,

Цена: 32.00 25.50 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Dymatize

Micronized Creatine,300гр, информация

Creatine Monohydrate е хранителна добавка, която ще повиши нивото на креатин в мускулите ви. Препоръчва се за активно спортуващи хора, които се нуждаят от повече сила, по-добро възстановяване и покачване на мускулна маса. 

Dymatize не правят компромиси с качеството и затова използват Creapure - първокласен креатин монохидрат. Creapure е най-широко изучаваната форма на креатина и е доказано, че е безопасна и ефективна. Когато купувате добавки Creapure®, можете да сте сигурни, че използвате един от най-добрите и надеждни продукти на пазара.

Creapure е вегански и се произвежда изключително чрез химичен синтез. Суровините и междинните продукти не се получават от животински или растителни продукти, което не води до никакви следи, които може да са произлезли от животински или растителни странични продукти. 

Употреба

  • Увеличава мускулната мощ и сила
  • Подобрява издържливостта
  • Осигурява изключително ефективен креатин монохидрат
  • Повишава енергийния баланс в тялото
  • Подобрява възстановяването
  • Увеличава спортните постижения

 

Приемайте по една доза (3,4 грама) Dymatize  CREATINE MONOHYDRATE преди и след тренировка. В не тренировъчни дни, изпийте една доза сутрин след закуска.  

Добавен във вода или в напитки, несъдържащи кофеин, неароматизираният и ултра-чист Dymatize CREATINE MONOHYDRATE е перфектният избор за прием преди тежки физически тренировки. 

Освен това, Creapure  се произвежда в съответствие с еврейските и мюсюлманските хранителни разпоредби - и е сертифициран както от кошер, така и от халал.