Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

CONTROLLED LABS - RAZdiponectin - 100 Капсули

Цена: 38.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Controlled Labs

CONTROLLED LABS - RAZdiponectin - 100 Капсули информация

RAZdiponectin - малинови кетони от Contolled Labs

Controlled Labs представя поредния продукта от серията Elementes, висококачествени, базови и работещи хранителни добавки. RAZdiponectin чисто и просто представлява екстракт от малинови кетони (Raspberry ketones) в ефективна доза от 250 мг за капсула.

Клинично доказано чрез изследвания e, че малиновите кетони положително влияе на нивата на адипонектин. Адипонектинът е съвсем новооткрит хормон, отговорен за редица защитни механизми на тялото. Спомага за балансирането на кръвната захар, триглециридите, кръвното налягане и противовъзпалителните процеси на тялотоа. Ниски нива на адипонектин могат да доведат до увеличаване количеството на телесни мазнини. Доказан фактор, който увеличава нивата на адипонектин са редовните тренировки.

Controlled Labs - RAZdiponectin в комбинация с чести физически натоварвания е най-добрата опция за увеличаване на адипонектина!

В комбинация с добър хранителен режим, изчистването на подкожните мазнини е гарантирано. Когато избирате продукт, който съдържа малинови кетони (Raspberry ketones) повече от важно е качеството на екстракта и суровината, от която е извлечен.

RAZdiponectin ви дава най-потентните малинови кетони, които може да намерите на пазара!

Употреба

Приемайте 2 дози дневно. 1 капсула (1 доза) сутрин преди закуска, както и 1 капсула (1 доза) следобяд.