Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

 •  

Purple Wraath - 10 Дози CONTROLLED LABS

Цена: 30.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Controlled Labs

Purple Wraath - 10 Дози CONTROLLED LABS информация

Purple Wraath е ново поколение аминокиселинен продукт от Controlled Labs!

Той съчетава в състава си изключително важните есенциални аминокиселини и силен енергиен комплекс, Purple Wraath ще доведе тренировките Wи до съвсем различен етап.

Purple Wraath е създаден за да дава резултати. Той е резултат от нуждите на атлетите по целия свят. Този специално формулиран продукт има за цел да даде на трениращия най-нужното - сила, издръжливост, възстановяване. С уникален бленд от есенциални аминокиселини и енергийни съставки, Purple Wraath покрива всяка нужда на натовареното тяло. Той трябва да е избора на атлета, той трябва да е твоя избор!

Открийте "Светия Граал" в бодибилдинга!

Purple Wrath подобрява многократно Вашето представяне в залата, спомага за натрупването на мускулна маса и загубата на мазнини като същевременно с това се подобрява възстановяването и увеличаването на сила, издръжливост и енергия.

Purple Wraath е създаден, за да бъде най-пълният ЕАА/ВСАА продукт на пазара, поддържа тялото в постоянно анаболно състояние и Ви кара да тренирате усилено благодарение на своят добавен комплекс за супер издръжливост.

Ключови характеристики на Controlled Labs - Purple Wraath:

 • Бърза абсорбция / бързодействащ
 • EAA и BCAA
 • Без кофеин
 • Създава естествена анаболна среда
 • Увеличаване на спортните постижения, издръжливост, фокус и възстановяване на мускулите
 • Законна, безопасна и ефективна формула за мъже и жени
 • Стимулиране на метаболизма за намаляване на телесните мазнини
 • Експлозивна сила, мощ и енергия
 • Увеличение или поддържане на мускулна маса
 • Без Декстроза/Mалтодекстрин
 • Вкусен остър гроздов аромат

В продукта на Controlled Labs са включени:

PurplEAA Complex

Това е високо ефективна формула, основаваща се на лабораторни изследвания свързани с усвояемостта на аминокиселините и структурата на протеините в човешката мускулатура. Незаменимите аминокиселини (Essential Amino Acids - EAAs) са структурните блокове на чистата мускулна маса, и се усвояват многократно по-бързо от суроватъчния протеин. Това, което отличава Purple Wraath от другите продукти на пазара е комплекса PurplEAA в свободна форма:

 • Леуцин (Leucine) - Основен стимулатор на мускулоизграждащите процеси, подобрява възстановяването, оптимизира хормоналните нива;
 • Валин (Valine) - повишава енергията, подобрява възстановяването, участва в образуването на глюкоза, участва в азотния обмен, противовъзпалително действие, облекчава болки;
 • Изолеуцин (Isoleucine) - повишава енергията, подобрява възстановяването, участва в образуването на глюкоза, оптимизира хормоналните нива;
 • Лизин (Lysine) - участва в процеса Бета-окисление - разпадането на мазнините в митохондриите за енергия, участва в усвояването на калций, повишава енергията;
 • Аргинин (Arginine) - Вазодилатор, подобрява снабдяването на клетките с кислород и хранителни вещества, притежава анти-катаболно действие;
 • Хистидин (Histidine) - вазодилатор, подобрява сексуалната функция;
 • Треонин (Threonine) - стимулира имунната система, подобрява усвояването на хранителните вещества;
 • Метионин (Methionine) - подобрява метаболизма, придава енергия, подобрява настроението, мощен антиоксидант;
 • Фенилаланин (Phenylalanine) - повишава енергията, подобрява настроението оптимизира хормоналния баланс;

Важно е да се отбележи, че ЕАА комплекса съдържа всички BCAA, които сте използвали и преди. Изследванията показват, че нивата на тези ключови аминокиселини в кръвната плазма в определено съотношение са пряко свързани със оптималната протеинова синтеза. Поради тази причина ние сме формулирали тези аминокиселини в същото съотношение, което гарантира максималната им ефективност. Освен правилното съотношение, съществуват други важни показатели, които правят тази формула уникална.

За разлика от други продукти на пазара, тук няма евтини буферни съставки като декстроза или малтодекстрин. Purple Wrath е продукт, базиран на изследвания, които не са използвали Триптофан поради неговите седативни (успокоителни) свойства и за това решихме нашия продукт да бъде без тази аминокиселина.

Като комбинирате усилени физически натоварвания с бързоусвоимия комплекс PurplEAA, вие "инжектирате" нутриенти в активно работещите клетки, при което създавате оптимални условия за оптимално възстановяване и растеж на чиста мускулна маса.

Какво би бил PurpleWraath без поддържащи съставки? Добър, но не и страхотен. За да бъде тази формула страхотна, ние добавихме комлекса PurplEndurance.

PurplEndurance Complex - Не може да се създадат оптималните условия за възстановяване и растеж без интензивност и желание за тренировка.

За това ние от Controlled Labs решихме да направим формула от ново поколение, като прибавим уникалния придаващ енергия PurplEndurance комплекс, който не съдържа кофеин.

PurplEndurance съдържа:

 • Бета Аланин (Beta-Alanine) - Повишава аеробната ефективност, подобрява пренасянето на кислород, намалява образуването на Млечна Киселина (Lactic Acid);
 • Цитрулин Малат (Citrulline Malate) - Намалява Млечната Киселина (Lactic Acid), увеличава производството на енергия, оптимизира разхода на кислород, повишава функцията на митохондриите; - Бетаин (Betain Anhydrous) - ключова съставка регулираща осмотичното налягане и пренасянето на веществата, действа като протектор на ензимите, участващи в производството на енергия, стимулира превръщането на хомоцистеин в метионин, повишава нивото на глутатион, подобрява функцията и здравето на черния дроб, поддържа електролитното ниво в междуклетъчните пространства, подобрява метаболизма;
 • Джинджифил (Ginger) - подпомага усвояването на веществата, подобрява функцията на храносмилателната система, подобрява паметта и умствените способности;
 • Л-Норвалин (L-Norvaline) - потиска ензима Аргиназа (Arginase), като по този начин тялото може да употреби повече Аргинин (Arginine), който спомага за образуването на азотен оксид, който придава обемния вид на клетките, откъдето се получава цялостния "напомпващ ефект".

Както виждате, Purple Wraath наистина е продукт от друго измерение... най-уникалната формула за прием преди, след и по време на тренировка!

Употреба

Разтворете една-две дози 30 минути преди употреба във вода и сложете в хладилника. По този начин вкуса ще бъде още по-добър и продуктът ще се е разтворил напълно. Приемайте преди, по време на тренировка и след тренировка.