Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Orange OxiMega Greens/Fish Oil Kit - 60 Дози CONTROLLED LABS

Цена: 105.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Controlled Labs

Orange OxiMega Greens/Fish Oil Kit - 60 Дози CONTROLLED LABS информация

Orange OxiMega Kit е комплексна формула на Controlled Labs, състояща се от зелени храни и рибено масло

Много трениращи хора немогат да осъзнаят важността на комбинираните продукти относно успеха в спорта. Кулата на успеха не се гради единствено с протеин, креатин или други добре познати хранителни добавки, а с още много други от страхотна важност за анаболните процеси в тялото. За да ви помогне да изградите стабилна база, над която да надграждате вашите постижения, ние ви предлагаме Orange OxiMega Kit!. Това е продукт, който комбинира в себе си OxiMega FishOil и Orange OxiMega Greens от Controlled Labs. Това Ви дава всички общи хранителни елементи като омега мастни киселини, екстракти от плодове и зеленчуци, храносмилателни ензими, имуностимулатори и защита за сърдечно-съдовата система.

Комплексът за спортисти от Controlled Labs - Orange OxiMega Greens

Orange OxiMega Greens включва в състава си всички важни здравословни добавки, които природада може да ни дари.

Orange OxiMega Greens не е просто формула от зелени храни, това е продукт, който може да покрие всяка нужда на съвременния спортист или обикновения човек, който търси оптималното състояние на здравето си.

Orange OxiMega Kit съдържа високо качествен източник на омега мастни киселини от скандинавска риба

Здравословните мастни киселини са от изключително значение за всички клетки в организма и играят ключова роля в мускулоизграждащите процеси. Приемът на този висококачествен чист извлек Ви доставя 60% DHA/EPA (Докозахексаенова и Еикозапентаенова киселини).

Таблетките са с ентерично покритие, което ги прави устойчиви на стомашните сокове, за да могат да попаднат и да се усвоят пълноценно в тънките черва. Още повече, тези таблетки са с приятен вкус и мирис и техният прием ще ви доставя несравнимо удоволствие. Извлеченото рибено масло в Orange OxiMega Kit! не съдържа никакви вредни и токсични съставки, то е прецизно пречистено на молекурлярно ниво и съдържа витамин Е, за да се гарантира отличното качество.

Положете стабилни основи за отлично здраве и максимални резултати във фитнеса с Orange OxiMega Kit!

Употреба

Приемете от зелените храни 1 лъжица разтворена във вода заедно със закуската, Рибеното масло 2 дражета дневно заедно с храна.