Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Orange OxiMega GREENS - 318 Г CONTROLLED LABS

Цена: 67.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Controlled Labs

Orange OxiMega GREENS - 318 Г CONTROLLED LABS информация

Представяме Ви комплексът за спортисти от Controlled Labs - Orange OxiMega Greens

Orange OxiMega Greens е идеалният комплекс, който включва в състава си всички важни здравословни добавки, които природада може да ни дари.

Orange OxiMega Greens не е просто формула от зелени храни, това е продукт, който може да покрие всяка нужда на съвременния спортист или обикновения човек, който търси оптималното състояние на здравето си.

Няколко основни бленда правят Controlled Labs - Orange OxiMega Greens толкова уникален и успешен:

Зелени храни

В основата на Orange OxiMega Greens са пълния спектър от различни видове храни от природни източници. Освен популярните зелени храни от пълнозърнести източници и синьо-зелени водорасли, в Orange OxiMega Greens се съдържат още пчелно млечице и пчелен прашец, както и храни от различни плодове билки като алое вера, млечен бодил, канела, елеутеро, зелен чай, гинкго билоба и стевия.

Комплекс за подържане на сърдечното здраве

Блендът съдържа натурални нитратни източници, включително значителни дози от червено цвекло, за което се смята че увеличава издръжливоста и подържа нивата на азотния оксид в организма. Ключът в тези природни източници са нитратите намиращи се в тях.

Комплекс от Антиоксидантни

Антиоксидантите са основното средство за неутрализиране на свободните радикали, токсични за клетките вещества. Комплекса включва зелен чай, екстракти от малина, ягода, боровинка , червена боровинка и акаи. Оптимизира здравето и тонуса.

Комплекс от ензими

Ензимите са изключително важни за разграждането на хранителните вещества за да бъдат усвоени в организма. Тяхната липса или недостатъчни количества води до подуване, газове и натрупване на мазнини.

Комплекс от пробиотици

Пробиотиците спомагат за нормалното функциониране на чревния и стомашния тракт и подпомагат усвояването на храната. Оптимизират здравето и фунцкията на перисталтиката.

Приятният вкус на Orange OxiMega Greens се дължи на добавената стевия и уханието на градинска мента!

Всичките комплекси в Orange OxiMega Greens не само осигуряват възможно най-качественото здраве за вашето тяло, но също така Ви гарантират и приятен вкус, който прави изживяването още по-пълноценно.

Употреба

1-2 мерителни лъжици дневно с храната.