Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Orange Health IQ - 30 таблетки CONTROLLED LABS

Цена: 30.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Controlled Labs

Orange Health IQ - 30 таблетки CONTROLLED LABS информация

Controlled labs в последните години отделиха не малко време и ресурс в създаване на здравословна линия продукти. Ето, че представят поредния от тази серия, а именно - ORANGE HEALTH IQ !

Какво можем да кажем за него?

Първо, той е комплексен. Неговата цел е да подкрепя цялото тяло. Фирмата производител се е стремяла ( и успяла) с един продукт да се погрижи за повече органи и тъкани в човешкото тяло. Нека да погледнем отвътре. Първият компонент е противовъзпалителният. Той е изграден от :

- Босвелия

- Куркума

Двата компонента са с клинично доказано действие.

Вторият компонент е кардио-протективният или този, който се грижи за здравето на нашето сърце. За тази цел е използван чесън на прах. Отново доказан със своето положително действие върху защитата на сърцето.

Третият компонент е предназначен да подкрепя здравето на пикочните пътища. Тук използваният суплемент е червена боровинка.

В продукта откриваме още редица компоненти, грижещи се за здравето на : Стомашно-чревния тракт – за целта се използва джинджифил. Магарешкият бодил, защитаващ черния дроб, също присъства в тази формула. Сау палмето, грижещ се за простатата, заема централно място. Добавена е и формула за очите в лицето на лутеина. Не на последно място трябва да споменем и коензим q10, който е мощен антиоксидант, унищожаващ свободните радикали. Многокомпонентността не се изчерпва с тези съставки: откриват се също такива за памет и концентрация, антистресови, както и за коса и кожа.

Употреба

3 таблетки дневно с храна.