Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

NO Xplode 3.0 - 30 Дози BSN

Вкус
Цена: 88.00 лв.
Kоличество:
BSN

NO Xplode 3.0 - 30 Дози BSN информация

Представяме Ви новия N.O. Xplode 3.0!

През 2004 година BSN пуснаха на пазара продукт, който се наложи със страхотни резултати, а именно N.O. Xplode. С годините продукта е обновяван и подобряван няколко пъти, докато не стигнахме до перфектната формула, която сега ще в представим. Разговаряхме с нашите клиенти и отсяхме отзивите, за да създадем продукт, който да ви достави експлозивна енергия, подобрена издръжливост и максимални резултати с новата ни майсторска формула.

Предоставяме ви нова концентрирана формула с 17% по-изчистена доза и напредналата ни технология на суровините, които ще ви помогнат да надскочите предела си до нови граници.

Как N.O. Xplode ще подобри постиженията ми?

Новят NO Xplode 3.0 - още по мощен и концентриран!

За да извлечем най-доброто от една тренировка менталния фокус и енергията са на първо място. Фокусът ни е нужен, за да подобрим връзката на мозъка с всеки един мускул, и да го накараме да работи на 100% всяка следваща тренировка. От BSN направихме напълно възможно събирането на всички тези качества в един продукт.

Ние създадохме продукт, който подобрява силовите постижения, увеличава вашата издръжливост многократно и сте напълно фокусан във всяко едно повторение! Новата ни подобрена формула на суровините ви предоставя:

Експлозивна енергия

За да тласнете вашите възможности до краен предел ви трябва много енергия.За да генерирате тази енергия връзката мозък-мускул трябва да е перфектна.

Ние се погрижихме тя да е такава от началото до края на вашата тренировка!

Подобрена Издръжливост

Независимо дали сте във фитнес залата, или на бойното поле нашия специален бета-аланин бленд ви дава повече издръжливост, за по-дълга тренировка, по-интензивно натоварване и невероятни резултати.

NO Xplode 3.0  - повече сила и повече напомпване!

Груба сила

Силовите постижения, издръжливост и енергия са стимулирани от креатина. Иновативната ни Myogenic Matrix от няколко вида креатин помага на нашите спортисти да достигнат максималния капацитет на физическите си възможности.

Нашите специалисти знаят как да направят един продукт ефективен, и в същото време със страхотен вкус.Те приложиха техните знания във новата серия на N.O. Xplode със следните вкусове : плодов пунш, синя боровинка, диня, грозде и зелена ябълка, които са ненадминати до сега.

Качество и безопасност от BSN

Нашия производствен процес винаги е поставян на първо място.Ние работим с най-добрите суровини от най-висок клас и се стремим да предоставим на нашите клиенти възможно най-пречистени и безопасни за нашето здраве суровини.

Употреба

От 1 до 2 мерителни лъжички - 30 минути преди тренировка или физическа дейност, разтворени добре във вода.

NO Xplode 3.0 - 30 Дози BSN - подобни продукти

NO Xplode 3.0 - 50 Дози

NO Xplode 3.0 - 50 Дози

Сила и възстановяване

BSN

101.00 62.00 лв.

Nitrix - 360 Таблетки BSN

Nitrix - 360 Таблетки BSN

Сила и възстановяване

BSN

165.00 лв.

Nitrix - 180 Таблетки BSN

Nitrix - 180 Таблетки BSN

Сила и възстановяване

BSN

112.00 лв.