Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Anabolic Pump - 60 Капсули USP Labs

Цена: 88.00 лв.
Kоличество:
USP LABS

Anabolic Pump - 60 Капсули USP Labs информация

Какво представлява продукта Anabolic-Pump

Anabolic-Pump е нова категория продукт в сферата на хранителните добавки известна още като Selective Insulin Muscle Sensitizer или накратко SIMS. Представлява комбинация, която кара мускулните клетки да абсорбират по-добре глюкозата отколкото инсулина.

Разликата от инсулина е, че SIMS стопира пренасищането на глюкоза в мастните клетки и заедно с това стимулира липолизата (хидролизата на липиди) метаболитно. Това представлява разпределение на триглицериди в свободните мастни киселини в клетките. Какво е значението на това?

Анаболен мускулен растеж и ликвидиране на мазнини сравнително бързо докато оптимизира здравето

Anabolic-Pump активира GLUT4 (глюкоза "транспортьор" тип 4, известен също като GLUT4, е протеин, който при хората е кодиран от гена). Действието на Anabolic-Pump се свежда до следното:

Увеличава навлизането на глюкоза в мускулните клетки повече от инсулина.

Промотира навлизането на глюкоза в мускулните клетки без да използва инсулина, позволявайки на тялото да понижава необходимото количество инсулин добито чрез усвояването на храна. Това е полезно, тъй като организма ви може да избегне необходимостта да се справя с прекомерното количество на инсулин в кръвта.

Предотвратява повишаването на мазнини и ги намалява.

Повишава нивата на GLUT-4 единствено и само в мускулите, давайки възможност на глюкозата да навлиза в мускулните клетки, НЕ в тези на мазнините. В допъленение другите дивиденти от Anabolic-Pump включват съдоразширяващо действие, благодарение на повишения гликоген.

След само един час от първата доза, ще почувствате магията на Anabolic-Pump. Напомпването е НЕИЗБЕЖНО. Тук говорим за истинското напомпване, не за обикновена васкулизация.

Употреба

Приемете 1 капсула 3 пъти дневно 15 минути преди хранене, богато на въглехидрати по възможност със закуската, пред- и следтренировъчното хранене. В почивни дни: Приемете 1 капсула 3 пъти дневно 15 минути пред хранене, богато на въглехидрати.

Anabolic Pump - 60 Капсули USP Labs - подобни продукти

Pink Magic - 120 капсули USP Labs

Pink Magic - 120 капсули USP Labs

Сила и възстановяване

USP LABS

130.00 лв.

TT750 - 90 Капсули USP Labs

TT750 - 90 Капсули USP Labs

Сила и възстановяване

USP LABS

70.00 лв.

Compound 20 - 120 Капсули USP Labs

Compound 20 - 120 Капсули USP Labs

Сила и възстановяване

USP LABS

120.00 лв.