Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

СИРОП ЗА КАШЛИЦА, 100ml

Цена: 11.89 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Sri Sri Ayurveda Trust

СИРОП ЗА КАШЛИЦА, 100ml информация

Аюрведичeн билков сироп, който подпомага горните дихателни пътища.

Билковият сироп на Sri Sri Ayurveda е направен по аюрведична рецепта. Той благоприятно повлиява нормалните функции на горните дихателни пътища. Билките, които се съдържат в сиропа  помагат за изхвърлянето на бронхиалната секреция и нормалното съсътояние на дихателната система. Сиропът за кашлица Sri Sri Ayurveda  широко се използва в аюрведическата медицина, тъй като не съдържа алкохол и същевременно осигурява моментално облекчение от кашлица. Действа ефективно, тъй като изцяло е съставен от естествени растителни съставки и внимателно подбрани билки - кантакари, тулси, ящимаду, ланг, шунти и други.

 

Въздейства благотворно при лечението на бронхит и респираторни заболявания. Облекчава симптомите на настинки и бронхит, суха кашлица и алергична кашлица със секрет и осигурява бързо облекчение. Безопасен е за деца и бременни жени.Няма старанични ефекти и не предизвиква съннливост.

Състав

Kantakari (Solanum xanthocarpum), Vasa (Adhatoda vasica), Tulasi (Ocimum sanctum), Yashtimdhu (Glycyrrhiza glabra), Sunti (Zingiber officinalis), Maricha (Piper nigrum), Lavanga (Caryophyllus aromaticus), Haritaki (Terminalia chebula)

Помощни вещества:

захар, сорбитол, пропилен гликол, амониев хлорид, ментол, ментово олио, консервант: калиев сорбат, натриев бензоат.

 

Производител:

Sri Sri Ayurveda Trust, Bangalore, India

Употреба

Възрастни - 10 до 15мл на ден

Деца (1 до 6 години) – до 1 супена лъжица на ден

Деца под 1 година – ¼ до ½ супена лъжица на ден.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене.