Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Syntrax - Nectar Medical - 454 Г

Цена: 51.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Syntrax

Syntrax - Nectar Medical - 454 Г информация

Nectar Medical от Syntrax е изцяло пречистен неовкусен изолат, който е напълно натурален протеин без мазнини и въглехидрати

Този изолат е разработен, за да посрещне строгите изисквания на медицинската общност. Nectar Medical съдържа патентованата съставка Promina - суроватъчен протеин изолат с най-висока чистота, качество и неповторим вкус. Nectar Medical има отлична усвояемост и аминокиселините в продукта се усвояват по-ефективно от всеки друг познат източник на протеин.

За кого е подходящ изолата Nectar Medical?

Nectar Medical е специално разработен, за да бъде употребяван като храна за медицински цели, главно от пациенти, възстановяващи се от операции, подложени на лечение с диализа и др.

Само протеин от изключително качество може да удовлетвори нуждите на този тип пациенти. Nectar Medical предоставя лесно усвоим протеин с 0 г мазнини и 0 г въглехидрати, както и с малки количества калий и фосфор.

Nectar Medical е подходящ за възстановяване и укрепване на мускулатурата, подсилване на имунната система, предпазване от загубата на мускулна маса, възстановяване на организма след операции и т.н.

Това, което прави изолата на Syntrax толкова полезен за нуждите на медицината е високото качество.

Nectar Medical е изключително лесно разтворим, той не натоварва храносмилателната система, защото фината му консистенция се усвоява мигновено. Nectar Medical има несравнима способност да се смесва с почти всяка напитка или ястие (закуска) без да променя усещането и вкуса им.

Какви са предимствата на Nectar Medical?

Пречистения до съвършенство Nectar Medical е най-подходящия хранителен източник за мнозина страдащи от недохранване, както и пациенти с различни заболявания които имат нужда от надежден и висококачествен източник на протеини.

Nectar Medical се усвоява най-пълноценно спрямо другите източници на протеини, той подсилва имунната система, подхранва и поддържа мускулатурата.

Syntrax - Nectar Medical не съдържа никакви пълнители

Други компании използват евтини съставки като пълнители, за да повишат обема на продуктите си. Тези пълнители понижават качеството на продукта и понижават хранителните качества. Nectar Medical е направен изцяло от суроватъчен протеин изолат – най-висококачествения протеин на пазара днес.

Какви са вкусовите качества на Nectar Medical?

Nectar Medical е неовкусен и се разтваря мигновено, което го прави перфектен за добавка към почти всяка напитка или храна като мляко, чай, подсладена вода, закуска от овесени ядки, супа, картофено пюре, сладкиши и др.

С какво е подходящо да комбираме Nectar Medical от Syntrax?

Предвид медицинските цели на Nectar Medical, най-добре да се комбинира с висококачествен Глутамин, който също подпомага лечебното възстановяване.

Употреба

Веднага след тренировка. Преди тренировка. Вечер преди сън. Сутрин. През деня като заместител на хранене.