Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Super Chain - 180 Kапсули

Цена: 80.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Syntrax

Super Chain - 180 Kапсули информация

Super Chain от Syntrax е новата революция сред аминокиселинните продукти.

Тази съвсем иновативна форма на леуцина ще отведе възстановяването ви до невиждани върхове!

Super Chain е революционна форма на BCAA (Верижно-разклонените аминокиселини), които редовно се използват, за да редуцират разпадането на мускулните влакна и да засилват анаболните процеси при изграждането на нови такива. Верижно-разклонените аминокиселини в свободна форма гарантират средни резултати и трябва да бъдат приемани във високи дози, за да имат оптимален ефект. От Syntrax вече са открили решението на този проблем във лицето на Super Chain!

Просто BCAA или ултрапотентнa форма на най-възстановяващите аминокиселини?

Super Chain остава зад себе си всеки друг BCAA продукт и поставя нови стандарти сред аминокиселинните възстановителни продукти. Super Chain оптимизира напълно анаболните и градивните процеси в тялото, ускоровяйки в пъти възстановяването след тренировка. Ефекта на Super Chain се дължи на новият ултрапотентен аминокиселинен компонент, който е четири пъти по-ефективен от верижно-разклонените аминокиселини в свободна форма, само с 1/4 от размера на стандартната доза.

Super Chain използва във формулата си патентованата форма на леуцина HICA.

Super Chain е революционна форма на BCAA (Верижно-разклонените аминокиселини)

HICA е нехормонален, натурален анаболен агент съдържащ 100% чиста леуцинова киселина, известна още като алфа-хидрокси-изокапроична киселина - натурален метаболит на леуцина. HICA увеличава силно протеиновия синтез, намаля катаболните процеси и мускулната умора. Тялото приема леуциновата киселина като независим прекурсор на протеина в човешкото тяло mTOR, който регулира реакциите на клетките към протеиновия синтез. Леуциновата киселина също стимулира IGF-1 , който регулира нивата на инсулин и хормон на растежа в тялото.

Защо да приемаме по 20 грама BCAA, след като може да имаме същите резултати само с няколко капсули?

Всекидневното досадно приемане на дози от порядъка на 10-20 грама на ден в името на средни резултати вече не си заслужава. Със Super Chain ще се нуждаете само от няколко грама на ден, за да постигнете зашеметяващи и реални резултати в следтренировъчното възстановяване и растеж на мускулната маса.

Кога да очаквам резултати от Super Chain?

По-доброто възстановяване ще започне да се усеща още от първата доза. По отношение на качването на мускулна маса и драстично възстановяване Super Chain започва да действа най-силно между третата и шестата седмица.

Употреба

Приемайте 2 капсули около 2-3 пъти на ден. За предпочитане е Super Chain да се приема и преди и след тренировкa.