Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Whey Shake - 2270 Г

Цена: 124.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Syntrax

Whey Shake - 2270 Г информация

Whey Shake – това е едно от най-силните оръжия на Syntrax!

Whey Shake е суроватъчен протеин, който доминира над останалата част от конкуренцията си със своя суроватъчен концентрат клас Promina – възможно най-чистия американски суроватъчен концентрат, който е неденатуриран и има невероятен вкус и разтворимост.

Syntrax нямат за цел да придават важност на продукта си като добавят незначителни количества изолати, за да бъдат изписани на опаковката. Дори напротив – те с гордост заявяват, че продукта им съдържа най-чистия възможен суроватъчен концентрат на пазара. Много е важно да се подчертае, че протеинът във Whey Shake e НЕденатуриран – това означава, че суровъчният протеин не е преминал през никаква обработка, било то термична или химическа и биологичната стойност на продукта на възможно най-високо ниво.

Във доза от 30 грама имаме цели 23 грама качествени белтъчини, минимално количество на мазнини и въглехидрати и най-важното – продукта НЕ съдържа аспартам!

Какво да очакваме от Syntrax - Whey Shake

За да получим наистина максимално възтановяване, учените от Syntrax са добавили Глутаминови пептиди към всяка една доза протеин! Както ни е известно глутаминовите пептиди са най-бързоусвоймата форма на глутамин, която ще е отговорна за невероятното възстановяване след всяка една тренировка.

Един итригуващият въпрос: Вкусен ли е протеинът Whey Shake?

Създателите на този невероятен продукт Syntrax са се погрижили Whey Shake да доставя най-мекия и приятен вкус, който някога сте опитвали!

Употреба

Всяко време е подходящо за прием на доза WheyShake. След ставане сутрин, преди, след тренировка, преди лягане...когато и да приемете Whey Shake няма да сбъркате!