Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Syntrax - Essence - 908 Г

Вкус
Цена: 95.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Syntrax

Syntrax - Essence - 908 Г информация

Essence е отлична протеинова матрица от Syntrax, съдържаща висококачествени протеинови изолати и с превъзходен вкус!

Essence не е като обикновените протеинови пудри, които в повечето случаи съдържат един нискокачествен протеинов източник, стават на бучки когато се разтварят във вода, съдържат много въглехидрати и мазнини и имат ужасен вкус.

За да бъде един матричен протеин качествен, е необходимо той да бъде комбинация от няколко висококачествени протеинови източници, да не съдържа въглехидрати и мазнини, да се разтваря мигновено дори само с лъжица и да има неповторим вкус.

Syntrax Essence е мулти-компонентна протеинова матрица, съдържаща в състава си само протеинови изолати. Целта на Syntrax бе да създадат перфектната протеинова матрица, без излишни пълнителни, нискокачествени протеинови източници и същевременно с ниско съдържание на мазнини и въглехидрати, това може да бъде постигнато само като се използват най-качествените източници на протеин - именно изолатите.

Защо суроватъчен изолат, а не суроватъчен концентрат?

Въпреки че е малко по-скъп от концентрата, изолатът има по-високо количество протеин в доза и не съдържа въглехидрати и мазнини. Изолатите се считат за "луксозни" протеини, имат рафиниран вкус и цветен профил.

Защо Essence комбинира няколко протеинови източници вместо един източник?

Едни от най-качествените източници на протеин са суроватъчният, млечният и соевият. Но все пак нито един от тези източници няма съвършените показатели. Всеки източник на протеин има своите силни и слаби страни. Соевият например понижава нивата на холестерол и предпазва сърдечно-съдовата система. Суроватъчният протеин се усвоява най-бързо от тялото и има имуностимулиращ ефект. Казеин протеинът се усвоява най-бавно, но осигурява постоянен приток на аминокиселини в тялото за продължителен период от време. Силата на Essence е именно в комбинирането на тези протеинови източници. По този начин получавате силните страни на всеки вид протеин и снижавате до минимум недостатъците му.

Това,което отличава Есенцията на Syntrax от останалите конкуренти на пазара е максималната чистота, най-висококачествените източници на протеин и перфектната усвоимост.

Употреба

Веднага след тренировка. Преди тренировка. Вечер преди сън. Сутрин. През деня като заместител на хранене.

Тъй като Syntrax - Essence съдържа източници на протеин с различна бързина на усвояване, приемът му може да бъде както преди и след тренировка, така и сутрин, вечер и през деня като заместител на хранене. Веднага след приема на Essence суроватъчният протеин започва да подхранва мускулатурата, а по-бавните казеин и соев протеин доставят на тялото аминокиселини в следващите няколко часа.