Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Syntrax - Nectar - 908g

Вкус
Цена: 95.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Syntrax

Syntrax - Nectar - 908g информация

Syntrax - Nectar е един от най-висококачествените суроватъчни изолати на пазара

Nectar ви кани в своя магически свят! Дойде вече краят на дните на суроватъчни протеини с ниско качество и отвратителен вкус, които единствено разочароват очакванията ви и предлагат ниска ефективност при възстановяването. Nectar веднъж и завинаги разбива конкуренцията, комбинирайки PROMINA - най-висококачествения създаден някога суроватъчен изолат с такива методи за овкусяване на протеина, че веднъж опитали Nectar, никога повече няма да пожелаете друг протеин.

Ако обичате екстравагантни плодови шейкове, вие ще се влюбите в Nectar. Неговите уникални и неповторими вкусове ще Ви накарат с нетърпение да очаквате времето за протеинов шейк!

Nectar на Syntrax е разработен по изключително иновативни технологии, които позволяват да го консумирате директно от кутията, без да го разтваряте!

Представете си протеин, който съдържа 0 грама въглехидрати и 0 грама мазнини в доза и има превъзходен вкус. Представете си как поставяте лъжица от този протеин в устата си и той се разтапя, доставяйки Ви невероятен вкус.

СПРЕТЕ ДА СИ ПРЕДСТАВЯТЕ, ТОВА ВЕЧЕ СЪЩЕСТВУВА - Nectar.

Защо да изберем суроватъчен изолат Nectar?

  • Най-добрият протеин на българския пазар. Съдържа чист PROMINA ISOLATE. Най-добрият суроватъчен изолат, създаван някога.
  • Съдържа 0 грама въглехидрати и 0 грама мазнини в доза. Приблизително 90% чист протеин. Няма друг такъв продукт в България.
  • Голям избор от уникални вкусове.
  • Перфектна разтворимост. Разтваря се чудесно и мигновено дори само с лъжица.
  • Не съдържа аспартам или други изкуствени подсладители.

Опитайте Nectar и ще забравите за обикновените протеинови пудри!

Защо суроватъчен изолат, а не суроватъчен концентрат?

Въпреки че е малко по-скъп от концентрата, изолатът има по-високо количество протеин в доза и не съдържа въглехидрати и мазнини. Изолатите се считат за "луксозни" протеини, те имат рафиниран вкус и цветен профил. PROMINA е единствения източник на протеин, който е използван при Nectar поради превъзходният си вкус и разтворимост.

Как е възможно Nectar да има превъзходен вкус, а да не съдържа мазнини и въглехидрати?

Nectar съдържа най-лекия и приятен протеин, създаден някога. Той е бял като сняг и не съдържа нежелан привкус и миризма. Използват се иновативни методи за овкусяване без допълнителни калории така, че да се усеща единствено вкусът на свеж плодов сок.

Употреба

Как да приемаме изолата Synyrax - Nectar?

Първият вариант е да го разтваряте в 200-400 мл студена вода или мляко. Препоръчва се употребата на шейкър, а не блендер, за да не се образува нежелана пяна. По желание може да добавите различни плодове към вашия шейк. Другият вариант е да консумирате Nectar директно от кутията. И в двата случая вкуса е неповторим!

Начин на употреба: Веднага след тренировка. Преди тренировка. Вечер преди сън. Сутрин. През деня като заместител на хранене.