Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Total for Women 30br.COLWAY INTERNATIONAL

Цена: 113.90 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
COLWAY INTERNATIONAL

Total for Women 30br.COLWAY INTERNATIONAL информация

Total for Women е хранителна добавка за жени, които се стремят да поддържат организма си в добро физическо и психическо състояние. За жени, които мислят за себе си днес и се грижат за бъдещето си. 

За да могат правилно да работят, клетките в нашия организъм дневно се нуждаят от около 60 хранителни вещества в подходящи съотношения. Почти 40 от тях организмът не може да произведе сам. Обедняването на произвежданите храни затруднява тяхното набавяне дори при разнообразна диета.   

Total for Women е хранителна добавка, която се грижи за нуждите на женския организъм. 

Koмпозицията е допълнена с Коензим Q10, който естествено се съдържа в митохондриите на сърцето, черния дроб, бъбреците и панкреаса. С възрастта възможността за производство на този коензим намалява. Стресът допълнително забавя  неговото производство. Произвежданата в митохондриите енергия се използва за осъществяването на биохимичните  процеси в нашия организъм, които са определящи за неговата работа. 

 

Благодарение на съдържащите се в нея хвощ, коприва и бамбук, хранителната добавка Total for Women се грижи за състоянието на косата, кожата и ноктите. Екстрактът от домат е източник на ликопен, мощен антиоксидант. Той свързва свободните радикали, смятани за една от причините за раковите заболявания и болестите на сърдечно-съдовата система.   Стимулира правилната работа на имунната система. Има способността не само да неутрализира свободните радикали, но и да възстановява други антиоксиданти, например лутеин. Наличният в препарата бамбук е източник на силициев двуокис, строителен материал за съединителната тъкан. Благодарение на това добавката спомага за поддържане на здрави кости и стави.

Състав

Селен

предпазва от оксидантен стрес, допринася за правилното функциониране на имунната система и щитовидната жлеза, грижи се за доброто състояние на косата и ноктите.

Цинк

подпомага работата на имунната система, поддържа правилното киселинно-алкално равновесие, участва в метаболизма на въглехидратите, хранителните макронутриенти и мастни киселини, синтеза на ДНК и протеините. Подпомага клетките в  предпазването от  оксидантен стрес, запазва нормалната плодовитост и репродуктивни функции . Помага за запазването на здрави кости, коса, нокти и кожа. Участва в поддържането на нормално ниво на познавателните функции и зрението. Спомага за поддържане нормалното ниво на тестостерон в кръвта.

Молибден

допринася за поддържане на нормалния метаболизъм на серните аминокиселини.

Хром

помага за поддържане на нормалните нива на кръвна захар, помага за поддържане на нормалния метаболизъм на хранителните макронутриенти.

Манган

помага за предпазване от  оксидантен стрес и за запазване на здрави кости. Допринася  за поддържане на нормален енергиен метаболизъм.

Мед

подпомага правилното функциониране на имунната система и процесите на транспортиране на желязото в организма. Помага за поддържането на нормален енергиен метаболизъм и предпазва от  свободните радикали. Подпомога поддържането на съединителната тъкан в добро състояние.

Витамин В2

неговото правилно ниво отговаря за състоянието на червените кръвни телца и лигавиците, намалява чувството на умора и отпадналост. Участва в процеса на енергийния метаболизъм, нормалното зрение и в работата на нервната система. Влияе върху състоянието на кожата.

Витамин В1

допринася за нормализиране на енергийния метаболизъм и за подобряване работата на нервната система и сърцето.

Витамин Е

предпазва от оксидантен стрес.

Желязо

участва в производството на червени кръвни телца и хемоглобина, както и в преноса на кислород в организма. Подпомага правилното протичане на енергийния метаболизъм, познавателните функции, намалява чувството на умора и отпадналост.

Фолиева киселина

участва в работата на имунната и нервната системи, в производството на червени кръвни телца, синтеза на аминокиселини и метаболизма на хомоцистеин. Осигурява доброто протичане на психологическите функции.

Калий

осигурява правилната работа на нервната система, мускулите и регулира кръвното налягане.

Йод

подпомага действието на хормоните на щитовидната жлеза, допринася за поддържане на нормални познавателни функции, енергийния метаболизъм и нервната система.

Витамин А

известен с благоприятното въздействие върху кожата и лигавицата. Помага за поддържане на добро зрение, метаболизъм на желязото и работата на имунната система.

Витамин В12

помага за нормалното функциониране на имунната и нервната системи, както и за поддържане на правилни психични функции. Участва в производството на червени кръвни телца и метаболизма на хомоцистеина.

Витамин В6

помага за нормалното производство на червени кръвни телца, за метаболизма на хомоцистеина, протеина и гликогена и синтеза на цистеин. Регурлира хормоналната активност, подпомага работата на имунната и нервната система , премахва чувството за умора и отпадналост. 

Витамин D

подпомага нормалното функциониране на имунната система, мускулите и за усвояването и използването на калция и фосфора.

Пантотенова киселина

помага да се поддържат умствените способности. Допринася за  поддържане на нормален енергиен метаболизъм, за правилен синтез и метаболизъм на стероидните хормони, витамин D и някои невротрансмитери. Допринася за намаляване на чувството на умора и отпадналост.

Магнезий

помага за поддържане на  електролитно равновесие, за правилното функциониране на нервната система, синтез на протеини, за запазване здравината на костите и за работата на мускулите. Допринася за поддържането на нормален енергиен метаболизъм и за намаляване на чувството на умора и отпадналост.

Биотин

осигурява нормалната работа на нервната система и поддържането на психологическите функции. Допринася за запазване на доброто състояние на лигавиците  и кожата, за поддържане на нормален енергиен метаболизъм и метаболизма на макронутриентите.

Ниацин

регулира работата на нервната система, нормалните психологически функции, намалява чувството на умора и отпадналост. Помага за поддържане на лигавиците и кожата в добро състояние.

Употреба

Дневно - 1 саше хранителна добавка Colway Total Woman с яденето или съдържанието да се разтвори в чаша вода или портокалов сок.