Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Вирумин Витал 120

Цена: 48.54 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
P.W.M gama

Вирумин Витал 120 информация

Подкрепа за нашата костно-ставна и нервна система

Перфектният вкус на ВИРУМИН ВИТАЛ е резултат от уникална хранителна комбинация, в борбата срещу болестите XXI, съдържаща около 40% люспи от елда , хибискус цвят, арония плодове, зелен овес, женшен корен, джинджифил корен и бяла черница листа. Днес, все повече и повече хора осъзнават, че е наложително да се води здравословен начин на живот ,като се спазва подходяща диета. Включвайки ВИРУМИН ВИТАЛ в менюто си, той се превръща в неизчерпаем източник на естествени витамини, минерали, флавоноиди, антиоксиданти за нашия организъм. Използването на зелен овес в състава на ВИРУМИН ВИТАЛ е причината за наличието на лесно усвоим водоразтворим силициев двуокис, който е от съществено значение за правилното функциониране на костно-ставната система, има положителен ефект върху обмяната на веществата, състоянието на кръвоносните съдове, костите, кожата, косата и ноктите, има положително влияние върху хормоналната активност на възрастните хора. Зеленият овес е източник на β-глюкани, консумацията на които позволява намаляване на нивото на глюкозата в кръвта след хранене. Освен това, β-глюканите помогат за поддържане на подходящо ниво на холестерола в кръвта затова ВИРУМИН ВИТАЛ е съществена добавка към храната на хора с повишен холестерол. Инфузията ВИРУМИН ВИТАЛ дава енергия и жизненост, поддържа психо-формата на организма, повишава концентрацията на вниманието и стимулира паметта. ВИРУМИН ВИТАЛ повишава енергийните нива, укрепва нервната система, предотвратява безсънието и страховете. Продуктът помага да се запази костно-ставната системата в добро състояние, поради наличието на витамин С, който подпомага правилното производството на колаген и по този начин се гарантира правилното функциониране на костите. Той укрепва имунитета по естествен път. ВИРУМИН ВИТАЛ оказва благотворно влияние върху организма като: подобрява кръвообращението и затопля тялото особено в случаите на лошо периферното кръвообращение (студени ръце и крака), намалява риска от сърдечни атаки, укрепва сърдечната дейност, стабилизира кръвното налягане, укрепва стените на кръвоносните съдове и действа като вазодилататор, намалява агрегацията (слепването на тромбоцитите в кръвта) предпазва от образуване на кръвни съсиреци. ВИРУМИН ВИТАЛ повлиява положително и върху дейността на черния дроб и панкреаса, бъбреците (при камъни в бъбреците, подагра), жлъчния мехур като подобрява функцията им. ВИРУМИН ВИТАЛ предотвратява подуване от задръжка на течности, стабилизира водно- електролитния баланс на организма, подобрява чревната перисталтика, предпазва от запек и газове (метиоризъм). улеснява храносмилането. ВИРУМИН ВИТАЛ има благоприятен ефект върху организма, когато е засегнат от артрит и ревматични заболявания.

Свойства:хранителни, антиоксидантни; пробиотични.

Състав

СЪСТАВ 100% ОТ ПРИРОДАТА:

http://www.pwmgama.pl/images/p_gryka.pngЛюспи(шушулки) от елда 39%,

http://www.pwmgama.pl/images/p_hibiskus.pngХибискус цвят 31%,

http://www.pwmgama.pl/images/p_aronia.pngАрония плодове 7.5%,

http://www.pwmgama.pl/images/p_owies.pngЗелен овес 8%,

http://www.pwmgama.pl/images/p_zenszen.pngЖеншен корен 3%,

http://www.pwmgama.pl/images/p_imbir.pngДжинджифил корен 3.5%,

http://www.pwmgama.pl/images/p_morwa.pngЛиста от бяла черница 8%.

Продуктът не съдържа сол, оцветители за храни или изкуствени консерванти, не съдържа продукти от животински произход, глутен, соя, пшеница или дрожди, не съдържа , стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони и опасни химикали от какъвто и да е вид.

Начин на приготвяне:

http://www.pwmgama.pl/images/p_filizanka_kubek.pngСложете   една   филтърна   торбичка   от   ВИРУМИН   ВИТАЛ   в   чаша   и   изсипете   прясно   преварена   вода   (не вряща   вода).

http://www.pwmgama.pl/images/p_80st.pngТемпературата трябва да бъде около 80 градуса по Целзий.

http://www.pwmgama.pl/images/p_zegarek_5_10.pngЗапарва се от 5 до 10 минути.

Как да подготвим студена напитка:Сложете две филтърни торбички в бутилка с минерална вода (0.5л).Киснете ги около 1 час. През летните месеци, преди да поставите сашетата да киснат, изцедете в течността 1/4 лимон. Подготвената напитката съдържа перфектен източник на витамини и минерали, особено необходими за децата и младите хора.

Употреба

http://www.pwmgama.pl/images/p_saszetka_3.pngПо една филтърна торбичка, три пъти на ден, за предпочитане 30 минути преди хранене. За постигане на оздравителен ефект минималното количество за употреба е 120 порции. Да се ​​съхранява на сухо място при стайна температура, да се предпазва от светлина.
Опаковка: Пакет от 120 броя пакетчета, т.е. 120 порции.

http://www.pwmgama.pl/images/opakowanie.jpgОпаковките са произведени от природни материали: памук,люспи от елда и телешка кожа отдолу. Препоръчително е те да се използват в домакинството за съхраняване на булгур, ориз, боб и др., тъй като наличието на танини в люспите от елда предотвратява растежа на бактерии, мухъл, плесен, акари, гъгрици и др.Не перетеНе перете с гореща вода над 80'С!, След изпиране на текстилната опаковка тя изгубва свойствата си поради унищожаване на танините от високата температура.

Продуктът и името му са запазени в Патентното ведомство на Република Полша.

Хранителна стойност на 1 пакетче = 2,5 г продукт

 

в 100g

в 2.5g (порция)

Енергийна стойност

336.00 kcal

1406 KJ

8.40 kcal/2.5g

35.15 KJ/2.5g

Белтъчини

6.8g

0.17g

Въглехидрати

76.00g

1.90g

Мазнини

0.40g

0.01g

Анализ на елементите в продукта ВИРУМИН ВИТАЛ

Елемент

Стойност

(mg / kg)

Дължина на вълната

Стойност

(порция mg /2,5 гр)

Калции

6871.9

317.933

17.18

Желязо

13.52

238.204

0.04

Калий

18699.8

766.490

46.75

Магнезии

1380.7

285.213

3.45

Фосфор

1764.1

213.617

4.40

Силиций

62.1

251.611

0.16

Цинк

178.6

213.857

0.45

Анализът се извършва в Лабораторията за микроелементи BIOMOL-MED Sp. Z o.o. в гр.Лодз, Република Полша.