Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

CREATINE Monohydrate JUICY FRESH „ОВКУСЕН“ MICRONIZED CREATINE 525гр

Вкус
Цена: 26.90 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
FIT & SHAPE

CREATINE Monohydrate JUICY FRESH „ОВКУСЕН“ MICRONIZED CREATINE 525гр информация

МИКРОНИЗИРАН КРЕАТИН. КРЕАТИН МОНОХИДРАТ Е ЕДИН ОТ НАЙ-СТАРИТЕ ВИДОВЕ КРЕАТИН, ДОКАЗВАЙКИ СЕ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ, КАТО ЕДИН ПРЕВЪЗХОДЕН ПРОДУКТ ЗА ПОВИШАВАНЕ НА СИЛАТА И ИЗДРЪЖЛИВОСТТА ПО ВРЕМЕ НА ТРЕНИРОВКА. ОТКРИТ Е ПРЕДИ 200 ГОДИНИ И Е ШИРОКО РАЗПРОСТРАНЕН В СПОРТА И БОДИ БИЛДИНГА. КРЕАТИНА СЕ СРЕЩА В НАТУРАЛНА ФОРМА В ЧОВЕШКОТО ТЯЛО, КАТО АМИНОКИСЕЛИНА В БЪБРЕЦИТЕ И ЧЕРНИЯ ДРОБ. ТРАНСПОРТИРА СЕ ЧРЕЗ КРЪВООБРАЩЕНИЕТО С ПОМОЩТА НА МУСКУЛНИТЕ СЪКРАЩЕНИЯ. ПРИБЛИЗИТЕЛНО 95% ОТ ОБЩИЯ КРЕАТИН В ЧОВЕШКОТО ТЯЛО СЕ СРЕЩА В СКЕЛЕТНИТЕ МУСКУЛИ, КЪДЕТО СЕ РАЗПАДА ДО АДЕНОЗИН ТРИ-ФОСФАТ (АТФ). КОНЦЕНТРАЦИЯТА НА АТФ В СКЕЛЕТНИТЕ МУСКУЛИ ОБИКНОВЕННО Е МАЛКА. МУСКУЛИТЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ НЕГО САМО ЗА НЯКОЛКО СЕКУНДИ. ЕДНА ДОЗА ОТ 5гР КРЕАТИН МОНОХИДРАТ МОЖЕ ДА УВЕЛИЧИ НИВАТА НА КРЪВНАТА ПЛАЗМА С 1-2 ЕДИНИЦИ, КОЕТО СПОМАГА ЗА УВЕЛИЧАВАНЕТО НА СИЛАТА И НАТРУПВАНЕТО НА ЧИСТА МУСКУЛНА МАСА. НОРМАЛНО СЕ ПРИЕМА МЕЖДУ 5ГР-20ГР НА ДЕН ЗА ПЕРИОД ОТ 30-45 ДНИ БЕЗ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ.

Състав

Микронизиран КРЕАТИН монохидрат 200mesh, лимонена киселина, малтодекстрин, оцветител: бета каротен, кармин, аромат, подсладител: сукралоза.

Употреба

В тренировъчен ден се приема по една доза преди и една доза след тренировка. В не тренировъчен ден се приемат две дози – сутрин и вечер или между храненията. Изгражда чиста мускулна маса. Забързва възстановяването след физическо натоварване. СПОМАГА ЗА ПОВИШАВАНЕ НА СИЛАТА И ИЗДРЪЖЛИВОСТТА НА СПОРТУВАЩИЯ.