Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

SlimPacks ® GLUTAMINE 120капсули FIT & SHAPE

Цена: 14.50 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
FIT & SHAPE

SlimPacks ® GLUTAMINE 120капсули FIT & SHAPE информация

Л-ГЛУТАМИН Е НАЙ-ЧЕСТО СРЕЩАНАТА НЕеСЕНЦИАЛНА АМИНоКИСЕЛИНА В ЧОВЕШКОТО ТЯЛО И Е ЕДНА ОТ МАЛКОТО, КОЯТО МОЖЕ ДИРЕКТНО ДА ПРЕМИНЕ ПРЕЗ КРЪВНО-МОЗЪЧНАТА БАРИЕР. В ТЯЛОТО ТЯ СЕ НАМИРА В КРЪВООБРАЩЕНИЕТО, КАКТО И като ЗАПАс в СКЕЛЕТНИТЕ МУСКУЛИ. АМИНОКИСЕЛИНАТА Е НАЙ-ДОБРИЯТ ИЗТОЧНИК ЗА БЪРЗ МУСКУЛЕН РАСТЕЖ СРЕД СПОРТИСТИТЕ И БОДИ БИЛДЪРИТЕ.

 

ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ КОГАТО СЕ ПРИЕМА КАТО НАПИТКА МОЖЕ ДА УВЕЛИЧИ НИВАТА НА hgh, КАТО се СТИМУЛИРА ХИПОФИЗНАТА ЖЛЕЗА. ТОВА Е ЕДНА ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ АМИНОКИСЕЛИНИ ЗА ЧОВЕШКОТО ТЯЛО, КОЯТО МУСКУЛИТЕ Я РАЗПОЗНАВАТ КАТО ИЗТОЧНИК НА ЕНЕРГИЯ И СЕ УСВОЯВА ОТ КЛЕТКИТЕ. ТОВА ГАРАНТИРА 100% МУСКУЛЕН РАСТЕЖ И НАТРУПВАНЕТО НА ЧИСТА МУСКУЛНА МАСА. ПОЗНАТА Е КАТО КРАЛЯ НА СПОРТНИТЕ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ И ПРИСЪСТВА В ДНЕВНИЯ хранителен режим нА ВСЕКИ СЕБЕУВАЖАВАЩ СЕ СПОРТИСТ.

Състав

100% МИКРОНИЗИРАН Л-ГЛУТАМИН, ТВЪРДА ЖЕЛАТИНОВА КАПСУЛА.

Употреба

в тренировъчен ден се приема по една доза преди и една доза след тренировка. в не тренировъчен ден се приемат две дози – сутрин и вечер или между храненията. изгражда чиста мускулна маса. забързва възстановяването след физическо натоварване.