Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

AMINO PeP 120caps FIT & SHAPE

Цена: 37.50 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
FIT & SHAPE

AMINO PeP 120caps FIT & SHAPE информация

> Аминокиселини с whey hydrolysate.

 

> Сила, енергия и издържливост.

 

> Покачване на чиста мускулна маса.

 

> Бързо усвояване.

 

> Гаранция за качеството на продукта.

 

AMINO Pep HYDROLISATE

 

Най - добрите хидролизирани аминокиселини в света!!! Супер възстановяване за супер резултати!

 

Аминокиселините са градивните елементи на всеки организъм. Те са основата върху която се изграждат и правилно протичат всички метаболитни процеси в човешкото тяло. Приемането им е особено важно при спортистите, за да може мускулите да се възстановят по-бързо.Всички знаем колко е важно правилното съотношение на прием на хранителни вещества след тренировка.

 

НЕ СЪДЪРЖА АСПАРТАМ И ИЗКУСТВЕНИ ОЦВЕТИТЕЛИ!

Употреба

Възстановява уморените мускули след тренировка или тежко физическо натоварване; със силно изразен анаболен ефект. За най-добри резултати приемайте една доза веднага след тренировка и една доза вечерно време преди сън. В нетренировъчен ден примайте една доза сутрин на гладно и една доза вечерно време преди сън. Може да се приема и по всяко друго време на деня между храненията! Аминокиселини от най-висок клас с дву и три пептидните връзки. Предварително ензимно обработени и денатурирани, за максимално бързо усвояване от организма и навлизане в кръвообращението. Всички говорят за „Азотния прозорец“ или „Window of opportunity“ – момента след който капацитета на усвояване на хранителни вещества от клетките рязко спада.

AMINO PeP ® е продукта, който ви дава всичко необходимо с правилното си съотношение на Белтъчини към Въглехидрати с 2:1.