Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

BULeX CORE 120 капсули FIT & SHAPE

Цена: 28.90 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
FIT & SHAPE

BULeX CORE 120 капсули FIT & SHAPE информация

Изключително потентен продукт Подходящ преди тренировка Сила, енергия, издръжливост. Супер качествен продукт. По - бързо възстановяване. Повишава чистата мускулна маса

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА: BULEX CORE капсули – Един невероятен пред - тренировъчен продукт, който ще ви зареди със сила, енергия, издръжливост. Изключително потентен. Вече никога няма да имате оправдание, за да не отидете на тренировка със своите 24 дози и страхотната цена от 28.90 лв. за опаковка - вие получавате продукт с изключително качество. Съдържа всички необходими аминокиселени, за да се напомпате зверски и да изкривите железата в залата. Енергийният комплекс от гуарана, синефрин и кофеин ще ви държи бодри и свежи по време на цялата тренировка. Съотношенията им са специално подбрани, за да не предизвикват "краш" ефект. Добавили сме също креатин HCL и микронизиран монохидрат, за да имате цялата сила, която ви е необходима от първата минута на вашата тренировка до самия край!

 

ВНИМАНИЕ: Продукта е изключително потентен - не предозирвайте!

Състав

FIT&SHAPE матрица от екстракти и аминокиселини, кофеин анхидрат, желатинова капсула.

Употреба

В тренировъчен ден се приема една доза от 5 капсули преди тренировка. В не тренировъчен ден се приема една доза от 5 капсули сутрин или преди обяд 15 мин. преди хранене. Придава повече сила, енергия и издръжливост преди тренировка. Засилва протеиновиа синтез и изгражда чиста мускулна маса. Забързва възстановяването след физическо натоварване. Съдържа кофеин и е склонен към понижаване на кръвното налягане.

ВНИМАНИЕ: Когато взимате този продукт приемайте повече вода и течности. Не предозирвайте!