Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

VITAMIN C + ACAI BERRY & RED BEETROOT 120caps FIT & SHAPE

Цена: 17.50 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
FIT & SHAPE

VITAMIN C + ACAI BERRY & RED BEETROOT 120caps FIT & SHAPE информация

Характеристики:

 


  • Силен анти-оксидант

  • Съдържа червено цвекло

  • Съдържа акай бери

  • Силен амуностимулатор



Помислете си какво става в спорта. По време на физически упражнения, особено дисциплини за издържливост, консумацията на кислород е повече от 10 пъти. Човешкият организъм буквално се задръства със свободни радикали, които стоят и чакат да бъдат транспортирани.  Ако на тялото не се предоставят антиоксиданти, е възможно да се почувства силна умора и мускулен дискомфорт. Времето до 24 часа след физическото упражнение е критично за образуването на млечна киселина или мускулна треска. Антиоксидантите предпазват мускулите, като позволяват тяхното бързо възстановяване впоследствие.

 

Имунната система е силно чувствителна отностно свободните радикали. Ако има голямо натрупване и те не се прочистят в разтояние от 2 до 7 дена след физическо натоварване, тя е силно застрашена.


Не по-малко е стресът, от който сме заобиколени, вследствие на който страдаме от много болести. Но всички сме съгласни, че спорта е най-доброто лекарство, заедно с правилния прием на антиоксиданти.

Състав

ВИТАМИН С, АКАЙ БЕРИ НА ПРАХ, ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО НА ПРАХ, ТВЪРДА ЖЕЛАТИНОВА КАПСУЛА

За антиоксидантите се говори от „време оно”. Интересно е, че преди да започнат да се изследват в биохимията, терминът е възникнал в индустриалните процеси като химикал, който предотвратява консумацията на кислород от металите. По-късно се развива и в биохимията, като първите начини на изследване са били с поставяне на мазнина в затворен съд с наличен кислород, като се е измервало нивото на консумация на кислород. Така са били открити антиоксидантните качества на витамините А, С и Е.

Антиоксидантите се разделят на два големи лагера: водоразтворими и мастноразтворими. След редица изследвания се доказва, че нито едните, нито другите работят по-добре. Вместо това се установява, че техния ефект е най-силен, когато има и от двата вида – те са синергични.

Но какво всъщност правят те и защо са толкова полезни? Човек диша кислород, за да живее. Същият този кислород вследствие на оксидирането(изгаряне) на мазнините, убива живата тъкан. В човешкия организъм постоянно се освобождават свободни радикали – бели кръвни телца, които ‘улавят’ мъртвата тъкан, с цел прочистване на организма. Но тези свободни радикали не могат да се изчистят от организма без намесата на антиоксидантите.

Употреба

Приемат се 2 капсули на ден с храна. в тренировъчен ден се приемат 30мин. преди тренировка.