Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

L-CARNITINE 2500 FIT AND SHAPE

Цена: 27.50 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
FIT & SHAPE

L-CARNITINE 2500 FIT AND SHAPE информация

Характеристики:

 


  • Забързва мастния метаболизъм

  • Регулира телесното тегло

  • Съдържа 2500мг. л-карнитин в доза

  • Комплекс от 3 вида л-карнитин

 

До ден днешен, Л-карнитинът е известен, като добавка за регулиране на телесното тегло. Той е предпочитаната добавка от  много спортисти, тъй като засилва мастния метаболизъм още в самото начало на физическото натоварване.

 

Основната му функция е да транспортира мазнините до митохондриите на клетките, където те се изгарят за енергия. По този начин Л-карнитинът предпазва мускулите, като източник на гориво за тялото.

Състав

Л - карнитин татрат, л - карнитин фумарат. ацетил л - карнитин, твърда желатинова капсула.

Отпадъчните продукти получени от изгарянето на мазнините, се свързват с Л-карнитина и той ги транспортира до отделителната система. Тази двойна функция го определя като силен антиоксидант.

Друга много важна функция е способността му да заздравява костната плътност, като предпазва от липидна пероксидаза на фосфолидните мембрани. Направени са много изследвания, в които се доказва, че Л-карнитинът влияе благоприятно на мозъчната дейност, увеличавайки работоспособността с около 30%. Особенно е подходящ да се употребява при стресово състояние на организма и психическа умора.

Той е един от най-добрите невротранссмитери, които подобряват спортните резултати при атлетите и тяхната физическа издръжливост. Л-карнитинът пречи на образуването на млечна киселина в мускулите, като по този начин се осигурява достъп на кислород – допълнителна енергия, така необходима на атлетите, за увеличаване на издръжливостта.

Употреба

Приема се по всяко време на деня. За най-добри резултати вземете една доза от 4 капсули 15-30мин. преди физическо натуварване.