Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

CarniLean™ 480ml

Цена: 43.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
AMIX

CarniLean™ 480ml информация

Amix CarniLean е отлична комбинация от активни съставки за изгаряне на мазнини и увеличаване на енергията, която стимулира умствената дейност и повишава физическата издръжливост..

 

Предимства:

 


  • Стимулира изгарянето на мазнини

  • Увеличава енергията

  • Повишава физическия капацитет

  • Подобрява умствената дейност

 

Благодарение на термогенните си свойства, Amix CarniLean оптимизира резултатите по отношения на намаляване на излишното телесно тегло. Той съдържа диуретици и стимуланти, за да гарантира максимална ефективност. Amix CarniLean е подходящ за хора, които искат да намалят мазнините по естествен и безопасен начин.

 

Основните компоненти във формулата на Amix CarniLean са:

 

L-карнитин (Carnipure®), който транспортира мастните киселини в митохондриите, където те се превръщат в източник на енергия. Карнитин предотвратява загубата на мускулна тъкан и стимулира производството на хормон на растежа.

 

L-аргинин е аминокиселина, която действа съдоразширяващо и подобрява кръвообращението. Аргинин насърчава синтеза на азотен оксид, повишава производството на хормон на растежа и стимулира изграждането на мускулна маса. Освен това, той съдейства за намаляване на мастните депа в тялото, подобрява сексуалната функция, забавя процесите на стареене, подомага функцията на черния дроб и намалява риска от сърдечно-съдови заболявания.

 

Кофеин въздейства върху нервната система, забавя появата на умора, стимулира умствената дейност и подтиска чувството на сънливост.

 

Гуарана е мощен енергиен стимулант, който осигурява бърз прилив на енергия, подпомага централната нервна система и съдейства за увеличаване на физическия капацитет.

 

Citrimax (Гарциния Камбоджа) забавя синтеза на мастни киселини между 40% и 70% след хранене. Плодовете на рстението Гарциния Камбоджа съдържат хидроксилимонена киселина (HCA), която спира биосинтеза на липидни компоненти, намалява образуването на мазнини, регулира нивата на холестерол и триглицериди, подтиска апетита и води до намаляване на телесното тегло.

 

Синефрин е вещество с изявени термогенни свойства, което насърчава изгарянето на мазнини за енергия. В комбинация с другите компоненти във формулата, синефрин ускорява обмяната на веществата, стимулира изгарянето на мазнините и намалява апетита.

 

Цитрулин малат възстановява нивата на АТФ енергия, съдейства за неутрализиране на млечната киселина и чувството на скованост в мускулите, а също така забавя появата на умора.

 

Женшен стимулира нервната система и подпомага физическата и умствената дейност, като повишава концентрацията и намалява умората. Той насърчава метаболизма на въглехидрати, мазнини и протеини, регулира кръвното налягане и има детоксикиращо действие върху организма.

 

Bioperine® е патентован екстракт от плода на Piper Nigrum L (черен пипер) или Piper Longum L (дълъг пипер) със 95% съдържание на пиперин (активно вещество). Той значително повишава бионаличността на хранителните вещества и има изявени термогенни свойства.

Употреба

Приемайте 25 мл приблизително 20-30 минути преди тренировка.