Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Carni4 Active Drink 700ml

Цена: 5.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
AMIX

Carni4 Active Drink 700ml информация

Amix Carni 4 Active Drink e освежаваща напитка с чудесен вкус и висока концентрация на L-карнитин, която осигурява енергия и съдейства за намаляване на телесните мазнини.

 

Предимства:

 


  • Освежаваща напитка с приятен вкус

  • Стимулира изгарането на подкожни мазнини

  • Увеличава енергията

  • Подобрява цялостната физическа форма

  • Подпомага имунната система

  • Повишава концентрацията

 

L-карнитин е напълно естествено вещество, аминокиселина, която активно участва в метаболизма на мазнините и подпомага транспортирането им до митохондриите на клетките, където те се превръщат в източник на енергия. L-карнитин понижава нивото на триглицериди в кръвта, увеличава енергията и осигурява трайна издръжливост за интензивно, продължително натоварване. Той има свойствата да неутрализира млечната киселина в мускулите, резултат от прекомерно натоварване. Наред с всички тези предимства, L-карнитин оказва подкрепа на имунната система и подобрява концентрацията.

 

Формулата на Amix Carni 4 Active Drink е обогатена с Таурин, една от най-разпространените аминокиселини в мускулната тъкан, която стимулира централната нервна система, като повишава фокуса и концентрацията. Таурин е силен антиоксидант, а освен това подпомага сърдечната дейност, подобрява зрението и действа детоксикиращо на целия организъм.

 

Amix Carni 4 Active Drink съдържа DMAE, който насърчава мозъчната дейност и може да забави процесите на стареене.

 

Amix Carni 4 Active Drink е подходяща, ободряваща напитка за всеки, който се нуждае от топълнителна енергия и иска да отстрани излишните мазнини по здравословен и естествен начин.

Употреба

Консумирайте 1-2 бутилки дневно.