Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Beta Alanine - 1100mg - 150caps Real Pharm

Цена: 35.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
REAL PHARM

Beta Alanine - 1100mg - 150caps Real Pharm информация

Бета Аланин Real Pharm 150 капачки. съдържа най-чистото качество аланин. Сгъстено в лесни за преглъщане капсули в много висока концентрация 1100mg! Основната цел на продукта е да се предотврати преждевременното умора и да помогне за изграждане на чиста мускулна маса. Той също така помага да се изгради издръжливост, повишаване на ефективността и ускоряване на тренировка регенерация.

Лесно разтворим му покритие капсула осигурява повишено усвояване на компонентите затворени вътре, които тя дава предимство пред други продукти в таблетна форма.

Beta Alanine Real Pharm 150caps. се превръща в тялото си в карнозин, който е отговорен за всички процеси, описани по-горе. Самата Carnosine предизвиква бързо покачване на мускулна маса, и предпазва от мускулни възпаления (чрез блокиране на продукцията на млечна киселина).

Carnosine присъства във високи концентрации в скелетните мускули, и неговата концентрация е най-висока в силни, бързо потрепване тип II мускулните влакна. Поради този факт, забавя намаляването на рН, увеличаване продължителността и ефективността на обучението.

Състав: бета аланин, желатинови (покритие капсула), водни (покритие капсула), титанов диоксид (пигмент).

 

RDA- препоръчителната дневна доза за средно възрастен (8400 кДж / 2000kcal), ** - не набор RDA. Инструкции за употреба: приемайте по 1 доза (1 капсула) на продукта веднъж дневно. Да не се превишава максималната доза на изтърпяване на ден. ВНИМАНИЕ: Хранителните добавки не трябва да се използва като заместител на балансираното хранене. Всички хранителни добавки трябва да се държат далеч от деца. Продуктът е предназначен за здрави възрастни. Тя не трябва да се приема от бременни