Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Капсули Anti-Age Ортомолекуларна Терапия 30бр COLWAY INTERNATIONAL

Цена: 118.90 69.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
COLWAY INTERNATIONAL

Капсули Anti-Age Ортомолекуларна Терапия 30бр COLWAY INTERNATIONAL информация

За да изглежда здрава и млада нашата кожа изисква всекидневна защита и регенереция. Част от процесите се вършат в нея автоматично, но с годините възможността ѝ за авторегенерация намалява. Капсулите Anti-Age съдържат ортомолекули на растителните флуиди от екологичната култивация. Неповторимостта на композицията въздейства активно против стареенето, едновременно успокоявайки кожата. Капсулите осигуряват оптимална грижа за свръхчувстителната кожа. За да подарим на твоята кожа младост, еластичност и жизненост, ние съхранихме във всяка една ценна капка на препарата уникалното действие на натуралните антиоксиданти и стимулатори на деленето на фибробласта.

Състав

Екстракт от смола на дървото гугул (Glucod OX®)
регенерира клетките и действа против бръчки. Има противовъзпалително действие, енергетизира кожата и я прави по-млада. Стимулира пролиферацията на фибробластите, увеличава синтеза на колаген от тип 1.
Екстракт от цветя на салвия
предпазва от възникването на бръчки, намалява съществуващите, премахва старчески петна и подобрява структурата на колагена в кожата, което я прави по-еластична. Действа противовъзпалително.
Екстракт от облепиха (Hippophae rhamnoides L.)
съдържа голямо количество бета-ситостероли, отговорни за създаването на правилната структура на кожата. Поправя стабилността на мембраната на кожата, поддържа натуралната ѝ жизненост, предпазва от дехидратация. Подхранва кожата и по натурален начин я омекотява.
Екстракт от семена на роза
предпазва от бръчки и хидратира кожата, грижи се за кожа с пъпки, атопична и екземична.
Екстракт от семки на нар
 регенерира и стимулира механизмите на авторегенерация на епирдемиса, поправя еластичността на кожата, намалява бръчките. Успокоява раздразнения, свързани с дехидратация и алергии.
Екстракт от вечерна иглика
 овлажнява и действа против бръчки. Ефективен при кожа с пъпки, екзема и с атопично възпаление.
Екстракт от Chia семена
Chia семената имат висока концентрация на алфа-линоленова киселина, която подпомага задържането на влагата в кожата. Те са класическа съставка на anti-agе терапиите и на противовъзпалителните препарати.
Екстракт от пшенични трици
овлажнява, подхранва и успокоява кожата; подпомага правилното функциониране на кожната бариера, стимулира деленето на клетките и синтеза на колаген; омекотява кожата.
Колаген
извличан от кожата на морска риба по метод патентован в Полша, той е единственият натурален източник на пептиди, които свободно проникват в епидермиса и стимулират повишената активност на фибробластите. Той е натурална, хипоалергичена, anti-age съставка. Той не се бори с последствията, а с причините за появата на бръчките – недостига на колаген. Забавя процеса на стареене на кожата – хидратира я, регенерира я и я прави по-еластична.

Употреба

Премахнете „гърлото“ на капсулата и изтискайте върху измити ръце. Сгрейте маслото в дланите, като ги разтривате през няколко секунди. Нанесете съдържанието на капсулата върху чистата кожа на лицето, шията и зоната на деколтето, избягвайки зоната около очите. Оставете да попие.