Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Дезодорант 75мл COLWAY INTERNATIONAL

Цена: 61.90 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
COLWAY INTERNATIONAL

Дезодорант 75мл COLWAY INTERNATIONAL информация

Изпотяването е естествен процес в човешкия организъм, който регулира топлинния баланс, помага за елиминиране на токсините и запазва баланса на бактериалната микрофлора на кожата. Пълното спиране на този процес е вредно за човека и може да причини много болести като възпаления на кожата, нарушаване на водно-електролитния баланс, а дори и рак. Дезодорантът (Deo roll-on) е уникален натурален препарат, който намалява изпотяването и премахва неприятната миризма. Нашият продукт съдържа съществуваща в природата стипца, която е резултат от следвулканични процеси. Стипцата е безопасно за човека вещество, което не блокира порите и не причинява натрупване на токсини в организма. Шикимовата киселина дезодорира, а алантоинът успокоява и регенерира кожата.

Състав

Стипца (калиево-алуминиев дисулфат)
дезодориращо вещество съществуващо в природата като резултат от следвулканични процеси, нетоксично и безопасно за човека. Не блокира порите, спира деградацията на потта от бактериите, което ограничава нейното образуване и премахва неприятната миризма.
Шикимова киселина 
дезодориращо вещество, което блокира размножаването на бактериите и ефикасно предотвратява неприятната миризма и кожните проблеми.
Алантоин

 има успокояващо, антисептично и регенериращо действие. Стимулира деленето на клетките и помага в обновяването и лекуването на нарушения епидермис. Намалява зачервяването и раздразнението на кожата като овлажнява, омекотява и изглажда епидермиса, защитава от външни въздействия и има антиоксидантни свойства.

Употреба

Разклатете преди употреба. Нанесете малко количество върху чиста и суха кожа.